Έρχεται τεράστιο update για το Galaxy Watch 4 της Samsung

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
08 Φεβρουαρίου 2022 11:02
Έρχεται τεράστιο update για το Galaxy Watch 4 της Samsung

Τα Galaxy Watch 4 και Galaxy Watch 4 Classic της Samsung πρόκειται να λάβουν ένα μεγάλο update που θα βελτιώσει την εμπειρία σε πολλές δραστηριότητες. Η εταιρία θα φέρει παράλληλα και μια νέα σειρά από watch faces.

Έτσι, έρχονται νέα "goals" και πληροφορίες για τη σύνθεση του σώματος που περιλαμβάνουν καθημερινές συμβουλές και υπενθυμίσεις που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε στο σωστό δρόμο της φυσικής σας κατάστασης. Θα λαμβάνετε, λοιπόν, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με συγκεκριμένους στόχους που θα βάλετε, όπως είναι το βάρος, το ποσοστό του σωματικού λίπους και τη μάζα των σκελετικών μυών. Όλα αυτά θα μπορείτε να τα βλέπετε μέσα από την εφαρμογή του Samsung Health.

Η Samsung πρόκειται να προσθέσει επίσης ένα VO2 Max για να σας ενημερώσει πόσο σκληρά πιέζετε τον εαυτό σας, καθώς και έναν νέο δείκτη απώλειας ιδρώτα που μετρά την ποσότητα ιδρώτα που χάσατε κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας και πόσο νερό πρέπει να καταναλώσετε μετά.

Μια άλλη νέα προσθήκη, είναι οι ανάκτηση καρδιακών παλμών με δεδομένα έως και δύο λεπτά μετά το τέλος της προπόνησής σας. Τέλος, έρχεται νέο πρόγραμμα για τον ύπνο σας, το οποίο θα σας συμβουλεύει για το πώς να ξεκουραστείτε καλύτερα.

Το νέο software update πρόκειται να γίνει διαθέσιμο στις 10 Φεβρουαρίου.