Μαντέψτε πόσο κοστίζει η επίσημη Gucci θήκη των Apple AirPods Max!

Θα χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη...
02 Φεβρουαρίου 2022 15:20
Μαντέψτε πόσο κοστίζει η επίσημη Gucci θήκη των Apple AirPods Max!

Τα AirPods Max συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των ακριβότερων ασύρματων ακουστικών που μπορείτε να αγοράσετε, με επίσημη τιμή λιανικής στα $549. Τώρα, η Apple και η Gucci έδωσαν τα χέρια, για αυτούς που θέλουν πραγματικά να ξεχωρίζουν.

Συγκεκριμένα, η ιταλική εταιρία υπερπολυτελών αξεσουάρ και ρούχων αποκάλυψε την ‘Ophidia case for AirPods Max’, η οποία προσφέρεται αποκλειστικά μέσα από το διαδικτυακό της κατάστημα.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, αυτή η θήκη «συνδυάζει το vintage και το μοντέρνο μέσα από τα σχεδιαστικά της στοιχεία που είναι εμπνευσμένα από την ιστορία. Έτσι, παίζοντας με την αντίθεση μεταξύ παρελθόντος και παρόντος, το εσωτερικό του αξεσουάρ γράφει «Hodiernum» —μια λατινική λέξη που σημαίνει ‘ανήκει στη σημερινή ημέρα’. Τέλος, διαθέτει και έναν ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου, ο οποίος προσθέτει μια ευέλικτη νότα για πολλούς τρόπους χρήσης.»

Σε αυτό σημείο μάλλον θα αναρωτιέστε πόσο κοστίζει η επίσημη Apple AirPods Max θήκη της Gucci. Κάθεστε;

Για να αγοράσει κάποιος μια Ophidia θα χρειαστεί να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, ξοδεύοντας $980! Ναι, η τιμή της θήκης είναι περίπου διπλάσια απ’ αυτή των ίδιων των ακουστικών που υποτίθεται ότι σχεδιάστηκε για να προστατεύει.

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, πως για να πάρει κάποιος τα ακουστικά και τη θήκη μαζί χρειάζεται περίπου $1500!

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και μια τυπική έκδοση της θήκης που δεν προορίζεται για χρήση με τα Airpods, αλλά με οποιοδήποτε ζεύγος ακουστικών και κοστίζει $920.

Tags: