Πώς να εγκαταστήσετε τώρα την beta του iOS 15.4 για να μην περιμένετε

Όλα τα βήματα
30 Ιανουαρίου 2022 09:54
Πώς να εγκαταστήσετε τώρα την beta του iOS 15.4 για να μην περιμένετε

Υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που θα έρθουν με την άφιξη του iOS 15.4, όπως είναι το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου όταν φοράτε μάσκα, χωρίς να έχετε Apple Watch και πολλά άλλα. Η Apple διέθεσε πριν λίγες ώρες σε open beta μορφή τη νέα αναβάθμιση λογισμικού και πλέον μπορείτε να την εγκαταστήσετε στο κινητό σας, με κάποια απλά βήματα.

Προτού βάλετε την beta έκδοση του iOS 15.4, θα πρέπει να γνωρίζετε πως ίσως αντιμετωπίσετε κάποια θέματα με τη συσκευή σας. Οι beta εκδόσεις μπορεί να φαίνονται σταθερές για γενική χρήση, αλλά θα μπορούσαν να περιέχουν ορισμένα bugs, ενώ η εμπειρία σας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις εφαρμογές που έχετε εγκατεστημένες στο κινητό σας.

Επιπροσθέτως, κάποια χαρακτηριστικά του iOS 15.4 ίσως δεν λειτουργούν σε εσάς, όπως είναι το “Unlock with Mask” χαρακτηριστικό, μιας και λένε πως μέχρι στιγμής λειτουργεί μόνο σε iPhone 12 και iPhone 13.

Βήματα για εγκατάσταση του iOS 15.4:

  1. Επισκεφθείτε το Apple beta software portal από το κινητό σας, με το Safari και συνδεθείτε με το Apple ID σας.
  2. Κάτω από το “Get Started” επιλέξτε “Enroll  your iOS device”
  3. Μόλις εγγραφείτε, πηγαίνετε προς τα κάτω και βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει backup τη συσκευής σας σε περίπτωση που χρειαστείτε να γυρίσετε “πίσω”.
  4. Συνεχίζοντας, πιο κάτω θα βρείτε ένα κουμπί που λέει “Download Profile”, πατήστε πάνω σε αυτό. Αυτό θα εμφανίσει μια προειδοποίηση που λέει ότι ο ιστότοπος προσπαθεί να πραγματοποιήσει λήψη ενός προφίλ. Εκεί θα πρέπει να επιλέξετε, “Allow” και θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο που σας λέει ότι μπορείτε πλέον να ορίσετε το νέο προφίλ από τις ρυθμίσεις.
  5. Τώρα, πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις του κινητού σας και θα βρείτε μια νέα ενότητα που ονομάζεται “Profile Downloaded”. Επιλέγοντας αυτό, θα μπορείτε πλέον να κατεβάσετε την public beta του iOS 15.4.
  6. Κάντε εγκατάσταση στην επάνω δεξιά γωνία βάζοντας για άλλη μια φορά τον κωδικό πρόσβασής σας.
  7. Μόλις γίνει η εγκατάσταση θα πρέπει να κάνετε restart την συσκευή σας.
  8. Τέλος, τώρα μπορείτε να απολαύσετε το iOS 15.4.


Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και ένα βίντεο με όλα τα βήματα.