Δείτε τα αποκλειστικά μποτάκια της NIKE για τους Αμερικανούς αθλητές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Αλλά δυστυχώς δεν μπορείτε να τα αγοράσετε
24 Ιανουαρίου 2022 15:08
Δείτε τα αποκλειστικά μποτάκια της NIKE για τους Αμερικανούς αθλητές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2022 στο Πεκίνο αναμένεται να ξεκινήσουν την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου και η NIKE αποκάλυψε το ρουχισμό που θα φοράνε οι Αμερικανοί αθλητές, καθώς και τα αποκλειστικά μποτάκια τους.

Η “Team USA” θα είναι ντυμένοι από πάνω έως κάτω με NIKE ρούχα, τα οποία μερικά από αυτά θα μπορείτε να αγοράσετε και εσείς μέσα από το επίσημο site της εταιρίας. Σύμφωνα με τη Nike, αυτά είναι τα πιο καινοτόμα και βιώσιμα χειμερινά kit, που έχουν κατασκευάσει ποτέ. Τα ρούχα ενσωματώνουν σχεδιαστικά στοιχεία παρόμοια με την τεχνολογία FlyEase, η οποία παρέχει σε αυτούς που τα φορούν, να τα προσαρμόζουν με λίγη προσπάθεια.

Ως βάση υπάρχει το “Steeple Rock” για να κρατάει ζεστούς αυτούς που το φορούν, ενώ μετά έχουμε ένα τζάκετ που ονομάζεται “Rope De Dope”, καθώς και το “Chain of Craters” τζάκετ. Επίσης, το παντελόνι είναι το “ACG Dri-Fit ADV Trail”, το οποίο κουμπώνει με μία τεχνολογία που σας επιτρέπει να το προσαρμόσετε εν κινήσει. Αυτά που κλέβουν την παράσταση είναι τα μποτάκια “Nike ACG Gaiadome FlyEase Boot”, τα οποία όμως θα παραμείνουν αποκλειστικά για τους αθλητές και δε θα πωλούνται σε καταστήματα.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Λίγο πριν φτάσουν οι αθλητές στην κίνα θα χρειαστεί να αποχωριστούν τις προσωπικές τους ηλεκτρονικές συσκευές όπως σας ενημερώσαμε.