Το νέο gadget της L’Oreal θέλει να κάνει το βάψιμο μαλλιών παιχνιδάκι

Μια εναλλακτική για το σπίτι
04 Ιανουαρίου 2022 12:55
Το νέο gadget της L’Oreal θέλει να κάνει το βάψιμο μαλλιών παιχνιδάκι

Μπορεί να μοιάζει περίεργο, αλλά τα τελευταία χρόνια η L’Oreal συμμετέχει στην μεγαλύτερη ετήσια έκθεση τεχνολογίας, την CES, σχεδόν χωρίς καμία απουσία.

Φέτος, λοιπόν, η γαλλική εταιρία καλλυντικών και ομορφιάς παρουσίασε τη νέα τεχνολογική καινοτομία, το Colorsonic. Πρόκειται για ένα gadget που φιλοδοξεί να κάνει το βάψιμο μαλλιών στο σπίτι πολύ ευκολότερο.

Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ισιωτική ή με κάποιο άλλο απλό αξεσουάρ περιποίησης μαλλιών, ωστόσο η λειτουργία του δε θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετική. Αναλυτικότερα, το πάνω μέρος του Colorsonic έχει μια ειδική ‘χτένα’ που μπορεί να κινείται μηχανικά, ενώ στο κάτω μέρος αποθηκεύεται σε ένα ειδικό δοχείο το χρώμα.

Η συσκευή δουλεύει διανέμοντας τη σωστή ποσότητα χρώματος, με την κεφαλή να ταλαντώνεται πάνω από 300 φορές το λεπτό σε μια συγκεκριμένη γωνία, για να το εφαρμόσει ομοιόμορφα. Πρακτικά, ο στόχος της L’Oreal είναι απλά να ενεργοποιείτε τη συσκευή και να βουρτσίζετε με αυτή την μαλλιά σας, για να αποκτήσουν τέλειο χρώμα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η εταιρία για να καταλάβετε καλύτερα πως λειτουργεί το Colorsonic.

Tags: