Ο Ozzy Osbourne πουλάει τα δικά του NFTs και είναι 9.666 crypto νυχτερίδες

Ο “Prince of Darkness” δοκιμάζει κάτι διαφορετικό
30 Δεκεμβρίου 2021 16:40
Ο Ozzy Osbourne πουλάει τα δικά του NFTs και είναι 9.666 crypto νυχτερίδες

Όπως φαίνεται, βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της τρέλας των NFTs και τώρα ο Ozzy Osbourne έρχεται να βάλει το δικό του λιθαράκι. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Ozzy Osbourne, ο πασίγνωστος Άγγλος τραγουδιστής της heavy metal μουσικής σκηνής που έγινε γνωστός τόσο για τη σόλο καριέρα του όσο και για τη συμμετοχή του στο συγκρότημα Black Sabbath, θα λανσάρει τα δικά του NFTs.

Συγκεκριμένα, ο “Prince of Darkness”, όπως είναι το παρατσούκλι του, θα φέρει στην αγορά συνολικά 9,666 εντελώς μοναδικά NFTs τον Ιανουάριο. Αυτά θα είναι διάφορα σχέδια νυχτερίδων, ως φόρος τιμής στην χαρακτηριστική στιγμή του Ozzy, όταν το 1982 δάγκωσε το κεφάλι μιας νυχτερίδας σε ένα live στην πολιτεία Άιοβα των Η.Π.Α.

Τα εν λόγω NFTs δημιουργήθηκαν από τον ίδιο τον Ozzy, σε συνεργασία με την NFT studio Sutter Systems, και θα έχουν ένα πρωτοποριακό χαρακτηριστικό. Συγκεκριμένα, κάθε Cryptobat θα δίνει στον ιδιοκτήτη της τη μοναδική δυνατότητα να γεννήσει ένα επιπλέον NFT. Η ενεργοποίηση του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού θα δίνει στην ψηφιακή νυχτερίδα τη δυνατότητα να «δαγκώσει» και να μεταλλαχθεί μαζί με ένα άλλο NFT από το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη. Μεταξύ άλλων, τα CryptoBatz θα μπορούν να συνδιαστούν με NFTs όπως αυτά των Bored Ape Yacht Club, SupDucks και Cryptotoadz.

Όσον αφορά το όλο εγχείρημα, ο Ozzy δήλωσε:

Προσπαθώ να πειραματιστώ με τα NFTs εδώ και καιρό. Οπότε, όταν ζήτησα από τη Sharon έναν Bored Ape για τα Χριστούγεννα, μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες να αγοράσω και τελικά μου είπε όχι, αποφάσισα να δημιουργήσω τα δικά μου.

Τα CryptoBatz είναι ένα γαμ@το project για συλλέκτες και λάτρεις των NFTs. Το σχέδιο αποτίει φόρο τιμής σε μια από τις πιο εμβληματικές στιγμές μου επί σκηνής και είναι μια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα σπάνιο έργο της ιστορίας της τέχνης. Το λατρεύω!

Η προπώληση για τα NFTs του Ozzy έχει ήδη ξεκινήσει μέσα από το  CryptoBatz discord κανάλι, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.