Ποντίκι με ενσωματωμένο SSD για να αποθηκεύετε τα παιχνίδια σας

Και να τα κουβαλάτε παντού
25 Δεκεμβρίου 2021 09:43
Ποντίκι με ενσωματωμένο SSD για να αποθηκεύετε τα παιχνίδια σας

Οι PC gamers γνωρίζουν πως η μεταφορά των αγαπημένων τους παιχνιδιών μπορεί να αποτελεί πρόκληση, αφού οι SSDs είναι συνήθως ακριβοί. Η XPG, κατασκευάστρια gaming περιφερειακών, θέλησε να αφαιρέσει αυτό το κόστος και να συνδυάσει τη χρηστικότητα ενός SSD με τη λειτουργικότητα ενός ποντικιού.

Το XPG Vault είναι ένα concept το οποίο σκοπεύει η εταιρία να το παρουσιάσει στην CES 2022. Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με οποιοδήποτε gaming ποντίκι, αλλά στο εσωτερικό του διαθέτει έναν ενσωματωμένο SSD που μπορεί να αποθηκεύσει έως 1TB δεδομένων.

Η ιδέα είναι πως ενσωματώνοντας τον SSD, οι gamers θα μπορούν να αποθηκεύουν τα παιχνίδια τους και να τα μεταφέρουν όπου πάνε, αλλά το ίδιο χρηστικό μπορεί να είναι για τους εργαζομένους ή τους φοιτητές οι οποίοι θα μεταφέρουν τα αρχεία και τα έγγραφά τους, ή ακόμα και για επαγγελματίες οι οποίοι θα αποθηκεύουν φωτογραφίες και video. 

Το ποντίκι θέλει να γίνει “η gaming βιβλιοθήκη σας στην παλάμη του χεριού σας” και υπόσχεται ταχύτητες μεταφοράς έως και 985MB/s.