Ο Άι Βασίλης της Google ξεκίνησε και σε λίγο έρχεται Ελλάδα! – Δείτε το live χάρτη

Το εντυπωσιακό mini game που δημιούργησε η εταιρία
24 Δεκεμβρίου 2021 16:47
Ο Άι Βασίλης της Google ξεκίνησε και σε λίγο έρχεται Ελλάδα! – Δείτε το live χάρτη

Αν έχετε μπει στο Google σήμερα, μάλλον θα έχετε παρατηρήσει πως o Άγιος Βασίλης ξεκίνησε!

Αναλυτικότερα, στο κλίμα των εορτών, ο τεχνολογικός κολοσσός που ευθύνεται μεταξύ άλλων και για την πασίγνωστη Google Maps εφαρμογή, αποφάσισε να αξιοποιεί τους χάρτες του και να στείλει τον Άι Βασίλη σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει μια χαριτωμένη πλατφόρμα με διαδραστικό χάρτη που δείχνει ζωντανά ποια θα μπορούσε να ήταν η πορεία του Άγιου για να μοιράσει δώρα σε κάθε χώρα και καμινάδα του κόσμου.

Τη στιγμή που αναρτάται το εν λόγω άρθρο ο Άι Βασίλης της Google δεν έχει φτάσει στην Ελλάδα, αλλά θα χρειαστεί ακόμη έξι ώρες, αφού μοιράζει αλλού υποθετικά δώρα. Μάλιστα, και ο ρυθμός διαμοιρασμού δώρων αυξάνεται ζωντανά, με σχεδόν 885 εκατομμύρια υποθετικά δώρα να έχουν παραδοθεί.

Πέρα από το να σας βάλει σε κλίμα, η εν λόγω πλατφόρμα δείχνει και φωτογραφίες από την κάθε περιοχή που περνά ο Αι Βασίλης, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε μέρη που ίσως να μη γνωρίζατε με έναν πραγματικά διαφορετικό τρόπο.

Για την ιστορία, η Santa Tracker πλατφόρμα της Google περιλαμβάνει και πολλά ακόμη mini games, μέχρι και παραμύθια και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Μπορείτε, λοιπόν, να μπείτε στο εορταστικό κλίμα, παίζοντας μουσική με ξωτικά ή φτιάχνοντας τον δικό σας Αι Βασίλη, πατώντας εδώ.