Σας μπάναραν από social media; Ένας ρομποτικός δικηγόρος μπορεί να σας βοηθήσει  

Αν αδικηθήκατε

Σας μπάναραν από social media; Ένας ρομποτικός δικηγόρος μπορεί να σας βοηθήσει

Πολλές φορές, χρήστες διαφόρων social media λογαριασμών τιμωρούνται με ban και τις περισσότερες από αυτές δυσκολεύονται αρκετά να κάνουν κάποια ένσταση. Με τα δισεκατομμύρια χρηστών των social media, σίγουρα οι εταιρίες δεν είναι αποτελεσματικές στην απάντηση ερωτήσεων και emails από χρήστες.

Αυτό το κενό στην επικοινωνία μεταξύ χρήστη και πλατφόρμας θέλει να καλύψει η νέα ρομποτική δικηγορική πλατφόρμα DoNotPay. Πρακτικά, η υπηρεσία ρωτάει το χρήστη για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και έπειτα στέλνει ένα κείμενο στο νομικό τμήμα της εκάστοτε πλατφόρμας για να αρθεί το ban του λογαριασμού σας.

Η πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μάλιστα όχι μόνο στις social media υπηρεσίες, αλλά και σε Xbox, Uber, Steam, Amazon και άλλες. Όπως όλες όμως οι νομικές υπηρεσίες, το DoNotPay δεν είναι δωρεάν. Πρόκειται για μία συνδρομητική υπηρεσία όπου οι χρήστες της καλούνται να πληρώσουν $36 το μήνα για να την εκμεταλλευτούν.

Η υπηρεσία όμως τονίζει πως η επιτυχία δεν είναι σίγουρη, καθώς εξαρτάται από το αν έχετε αποκλειστεί από το social media δικαίως ή αδίκως. Αν έχετε όντως παραβιάσει τους όρους χρήσης δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν, ωστόσο αν το ban είναι άδικο έχετε μία ευκαιρία να ακουστεί η άποψή σας.