Το Twitch της Amazon μπάναρε επίσημο λογαριασμό...της Amazon λόγω γυμνού στήθους (ΕΙΚΟΝΕΣ)  

Οι κανόνες είναι για όλους

Το Twitch της Amazon μπάναρε επίσημο λογαριασμό...της Amazon λόγω γυμνού στήθους (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι κανόνες είναι κανόνες και φαίνεται πως το Twitch δεν αστειεύεται με αυτούς. Η livestreaming πλατφόρμα που ανήκει στην Amazon μπάναρε επίσημο κανάλι Amazon Prime Video όταν μία παρουσιάστρια αποκάλυψε το γυμνό στήθος της κατά τη διάρκεια ενός live show. Από χτες το ισπανικό Prime Video κανάλι δεν είναι διαθέσιμο, χωρίς το Twitch να σχολιάσει δημόσια το ban.

Ωστόσο οι κανονισμοί του σχετικά με τη γύμνια είναι πολύ αυστηροί και αναφέρουν συγκεκριμένα πως “για εσάς που εμφανίζεστε ως γυναίκες, σας ζητούμε να καλύπτετε τις ρώγες σας. Δεν επιτρέπουμε εκτεθειμένο ούτε το κάτω μέρος του στήθους”, ενώ απαγορεύεται και περιεχόμενο που εκλαμβάνεται ως σεξουαλικό όπως η επικέντρωση της κάμερας στο στήθος, στα οπίσθια ή στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Η κωμικός Henar Alvarez σήκωσε την μπλούζα της αστειευόμενη πως αυτός είναι ένας καλός τρόπος να τελειώσει το πολύωρο livestream, σχολιάζοντας αμέσως πως “σε λίγο θα φάμε ban. Έλα, σίγουρα θα φάμε ban”. Οι παραγωγοί του show διέκοψαν τη μετάδοση με μία κάρτα που ευχαριστούσε αυτούς που παρακολούθησαν, αλλά μέσα σε μερικές ώρες, το κανάλι είχε αποκλειστεί από το Twitch. Πρόκειται για την πρώτη φορά που ένα κανάλι της Amazon τρώει ban από το Twitch.

Το Twitch έχει περάσει από πολλά βήματα για να καταλήξει στον τωρινό κώδικα εμφάνισης και ένδυσης. Ξεκίνησε με το ban των “booby streamers”, γυναικών που επιδείκνυαν το στήθος τους στα livestreams, ενώ πιο πρόσφατα υπήρξε και η υπόθεση του “hot tub”, γυναικών που έκαναν livestreams μέσα σε πισίνες ή τζακούζι φορώντας μαγιό.