Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Πέρασαν στη δεύτερη θέση τα Windows Phone στη Ρωσία

Αυξάνεται η προτίμηση των καταναλωτών

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Πέρασαν στη δεύτερη θέση τα Windows Phone στη Ρωσία

Σύμφωνα με ένα Ρώσικο tech blog, το Siliconrus, οι πωλήσεις Windows Phone στη Ρωσία τους πρώτους 5 μήνες του 2015, έχουν δει αύξηση 106% σε σχέση με πέρυσι, τοποθετώντας τα Windows Phone στη δεύτερη θέση προτίμησης μετά το Android.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, οι πωλήσεις έχουν φτάσει τις 690.000 συσκευές, αντιπροσωπεύοντας το 8% των πωλήσεων όλων των smartphones. Η αύξηση στις πωλήσεις προέρχεται κυρίως από την budget κατηγορία, με τις πιο δημοφιλείς συσκευές να είναι τα Lumia 530, 535 και 630. Στον αντίποδα, οι πωλήσεις Android για πρώτη φορά παρέμεναν σταθερές, χωρίς αύξηση, αντιπροσωπεύοντας το 85% των πωλήσεων smartphones.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.