Ο Keanu Reeves δεν καταλαβαίνει την τρέλα με τα NFTs (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως αποκαλύπτει σε νέα του συνέντευξη
13 Δεκεμβρίου 2021 09:08
Ο Keanu Reeves δεν καταλαβαίνει την τρέλα με τα NFTs (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φρενίτιδα με τα NFTs φαίνεται να συνεχίζεται, αφού ολοένα και περισσότερος κόσμος αρχίζει να ασχολείται, ενώ και εταιρίες με τη σειρά τους προσπαθούν να τα ενσωματώσουν με οποιονδήποτε τρόπο στα προϊόντα τους. Βέβαια, το concept δεν έχει πείσει του πάντες και όπως φαίνεται και ο Keanu Reeves δεν καταλαβαίνει την «τρέλα».

Συγκεκριμένα, ο αστέρας των Matrix ταινιών παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο The Verge μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του Carrie-Ann Moss, στο πλαίσιο της οποία κλήθηκε να αποκαλύψει τι πιστεύει για τα κρυπτονομίσματα και τα NFTs. Κάπως έτσι, ο Keanu ξέσπασε σε γέλια, όταν ο δημοσιογράφος ξεκίνησε να του περιγράφει την ιδέα της ψηφιακής ιδιοκτησίας, απαντώντας του χαρακτηριστικά πως τα εν λόγω αντικείμενα μπορούν «εύκολα να αναπαραχθούν».

Ο Keanu, ο οποίος στο παρελθόν έχει χαρακτηριστεί ως ‘geek’, φαίνεται πως γνωρίζει τι είναι τα NFTs, αλλά δεν είναι ακόμη πεπεισμένος. Από την άλλη, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει στην ιδιοκτησία του κρυπτονομίσματα. Μάλιστα, όχι απλά έχει, αλλά είναι και εμμέσως ‘HODLer’, αφού του τα αγόρασε ένα φίλος και ο ίδιος δεν κάνει ενεργά trading.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης παρακάτω.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, συνοπτικά, τα NFTs είναι ψηφιακά αντικείμενα που βασίζονται στην blockchain τεχνολογία. Προς το παρόν χρησιμοποιούνται για αγορά ψηφιακής τέχνης, όπως ένας πίνακας, φωτογραφία ή βίντεο, τα οποία μπορεί κάποιος να τα έχει νόμιμα στην κατοχή του με απόδειξη της ιδιοκτησίας τους. Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό επεξηγηματικό άρθρο των Unboxholics πατώντας εδώ.