Η Caviar έφτιαξε ένα iPhone 13 Pro από λιωμένο Tesla (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζί και προτομή του Elon Musk
26 Νοεμβρίου 2021 09:29
Η Caviar έφτιαξε ένα iPhone 13 Pro από λιωμένο Tesla (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Caviar μας έχει συνηθίσει στις ξεχωριστές και πανάκριβες προτάσεις της, αφού τα τηλέφωνά της συνήθως περιλαμβάνουν χρυσό, δέρμα, ακόμα και πολύτιμους λίθους. Αυτή τη φορά όμως έχει κάτι για τους fans των Tesla ή του Elon Musk.

Η Caviar επεκτείνει τη συλλογή Visionaries στην οποία ανήκουν ήδη ο Steve Jobs και ο Jack Ma, με ένα custom iPhone 13 Pro και μία προτομή του Elon Musk, τα οποία κατασκευάστηκαν από ένα λιωμένο Tesla.

Το iPhone 13 Pro ή Pro Max έχει πλαίσιο τιτανίου, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μαύρη PVD επίστρωση και ένα λευκό συνθετικό υλικό – και τα δύο ανθεκτικά στις πτώσεις. Το πάνελ αλουμινίου προέρχεται από λιωμένα κομμάτια του Tesla και έχει ένα πορτραίτο του Elon Musk, το logo της Tesla και μία εικόνα του Model 3. Το σήμα της Caviar είναι από χαλκό για να τιμήσει τα πηνία των ηλεκτρικών κινητήρων.

Θα κατασκευαστούν μόλις 99 Tesla Electro τηλέφωνα και η τιμή τους ξεκινά από τα $6.760.

Η προτομή του Elon Musk βρίσκεται σε μία μαύρη μαρμάρινη βάση με διπλά επιχρυσωμένη πλακέτα που αναγράφει το σειριακό αριθμό της προτομής. Η ίδια η προτομή είναι κατασκευασμένη από το λιωμένο καπό, τις πόρτες και άλλα κομμάτια του αμαξώματος του Model 3. Θα κατασκευαστούν μόλις 27 προτομές και θα κοστίζουν $3.220.