Το Apple Car ακούγεται συχνά στην επικαιρότητα και αυτό οφείλεται στον τεράστιο αριθμό πατεντών που έχει καταθέσει η Apple κατά καιρούς, κάτι που υποδεικνύει πως ο τομέας του αυτοκινήτου είναι κάτι που θα ασχοληθεί σοβαρά. Μπορεί να αργήσουμε πολύ ακόμα να δούμε μία επίσημη παρουσίαση από την Apple, αλλά το Vanarama χρησιμοποίησε όλες τις πατέντες που έχει καταθέσει η Apple για να δημιουργήσει μία 3D απεικόνιση της εμφάνισης του Apple Car, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.


Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο με παράξενο σχήμα που φέρνει περισσότερο σε SUV παρά σε sedan. Έχει πολύ απότομες γωνίες και ένα φουτουριστικό εσωτερικό με μία ενιαία οθόνη να αποτελεί το ταμπλό.


Φυσικά όμως μιλάμε για σχέδιο που είναι βασισμένο σε πατέντες, ιδέες δηλαδή που εξερευνά η Apple και πολλές από αυτές μπορεί να μην υλοποιηθούν ποτέ. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα 3D renders σε 360 μοίρες από εδώ.
Read Next
Must Read
iPhone 18 Pro: Με μεγαλύτερη μπαταρία τα φετινά μοντέλα
iOS 26.5.2: Η Apple κυκλοφόρησε τη νέα ενημέρωση των iPhone φέρνοντας βελτιώσεις ασφαλείας
iPhone 18: Πόσο θα αυξηθεί η τιμή των Pro και Pro Max; - «Ηλεκτροσόκ» οι πρώτες πληροφορίες