TRUTH Social: Η νέα social media πλατφόρμα του Donald Trump

Επέστρεψε!
21 Οκτωβρίου 2021 09:35
TRUTH Social: Η νέα social media πλατφόρμα του Donald Trump

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ανακοίνωσε τη νέα social media πλατφόρμα του, η οποία θα ονομάζεται TRUTH Social και θα “αντιστέκεται στην τυραννία των μεγάλων τεχνολογικών εταιριών”. Κατηγορώντας την big tech πως φιμώνει τους αντιφρονούντες στις ΗΠΑ, ο Trump ανακοίνωσε πως σκοπεύει να προσφέρει και μία συνδρομητική video-on-demand υπηρεσία.

Να θυμίσουμε πως ο Donald Trump έχει γίνει ban από τα μεγάλα social media όπως το Twitter και το Facebook, μετά τα γεγονότα του Καπιτωλίου τον Ιανουάριο. Αρχικά είχε δημιουργήσει ένα blog με την ονομασία “From the Desk of Donald J Trump”, το οποίο έκλεισε όμως ένα μήνα μετά όντας απλά “βοηθητικό στις ευρύτερες προσπάθειες που κάνουμε και ετοιμάζουμε”.

Μία πρώτη εκδοχή του TRUMP Social θα γίνει διαθέσιμη τον επόμενο μήνα σε συγκεκριμένους χρήστες και θα έχει μία εθνική κυκλοφορία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022.

Ζούμε σε ένα κόσμο που οι Ταλιμπάν έχουν μία τεράστια παρουσία στο Twitter, αλλά ο αγαπημένος σας Αμερικανός Πρόεδρος έχει φιμωθεί. Όλοι με ρωτάνε γιατί δεν αντιστέκεται κάποιος στις Big Tech; Λοιπόν, εμείς θα το κάνουμε σύντομα. – Donald Trump