Το Twitch θέλει να αποθαρρύνει τα raids με επιβεβαίωση στοιχείων για το chat 

Νέα εργαλεία στη διάθεση των streamers

Το Twitch θέλει να αποθαρρύνει τα raids με επιβεβαίωση στοιχείων για το chat

Το Twitch προσπαθώντας να βάλει ένα τέλος στα raids, προσπαθεί να κάνει τη δημιουργία troll accounts μη πρακτική. Συγκεκριμένα, επιτρέπει πλέον στους streamers και στους moderators, να απαιτούν επιβεβαίωση στοιχείων από τους θεατές αν θέλουν να συμμετέχουν στο chat. Μάλιστα θα μπορούν να ζητούν αυτήν την επιβεβαίωση από όλους, αλλά θα μπορούν και να τη ζητούν από συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων βασισμένοι στο πόσο παλιός είναι ο Twitch λογαριασμός τους, πόσο καιρό ακολουθούν τον streamer κλπ.

Για παράδειγμα, ο streamer μπορεί να ενεργοποιήσει την επιβεβαίωση για κάποιον που παρακολουθεί για πρώτη φορά το κανάλι και όχι για τους συνδρομητές. Τότε, για να μπορέσει να συμμετέχει στο chat ο θεατής, θα τους έρθει ένας κωδικός επιβεβαίωσης στο κινητό ή στο email. Κάθε τηλεφωνικός αριθμός ή email θα μπορεί να υπστηρίζει έως και 5 λογαριασμούς.

Ωστόσο αν ένα troll φάει ban για ένα λογαριασμό του, το Twitch θα κάνει ban και όλους τους λογαριασμούς που σχετίζονται με αυτόν τον τηλεφωνικό αριθμό.

Οι πιο φανατικοί σίγουρα δε θα απογοητευτούν από αυτό το μέτρο καθώς μπορούν να δημιουργούν νέα mails για να συνεχίσουν να παρενοχλούν τον κόσμο. Ωστόσο σίγουρα γίνεται πιο δύσκολη η διαδικασία και θα αποτρέψει τους λιγότερο αποφασισμένους, ενώ παίρνει και ένα σημαντικό φορτίο από τις πλάτες των moderators.

0 σχολια