Το Surface Laptop Studio είναι το ισχυρότερο laptop της Microsoft

Σχεδιασμένο για τα Windows 11
23 Σεπτεμβρίου 2021 09:50
Το Surface Laptop Studio είναι το ισχυρότερο laptop της Microsoft

Η Microsoft ανακοίνωσε τη συνέχιση της Surface Book γραμμής της με το πανίσχυρο Surface Laptop Studio, με μία πολύ σημαντική σχεδιαστική αλλαγή. Πλέον αντί για αποσπώμενη οθόνη, η οθόνη τραβιέται προς τα μπροστά για να μεταμορφωθεί η συσκευή από laptop σε tablet.

Το Surface Laptop Studio είναι το πιο ισχυρό Surface που έχουμε δημιουργήσει. Είναι η συγκέντρωση ετών καινοτομίας – στους μεντεσέδες, στην οθόνη, στο chip κλπ. – και φέρνει τα καλύτερα από την κληρονομιά των Surface σε μία πανίσχυρη συσκευή. – Pete Kyriacou, Αντιπρόεδρος Συσκευών στη Microsoft.

Η PixelSense Flow οθόνη των 14.4 ιντσών με ανάλυση 2400x1600 υποστηρίζει 120Hz ρυθμό ανανέωσης και Dolby Vision. Το laptop έχει τρία modes, laptop, stage και studio. Το πρώτο λειτουργεί προφανώς σαν ένα laptop, το stage έχει την οθόνη μπροστά καλύπτοντας το πληκτρολόγιο με κλίση κατάλληλη για gaming, streaming ή παρουσιάσεις. Τέλος το studio μετατρέπει το laptop σε tablet και είναι κατάλληλο για σχεδίαση ή γραφή με το χέρι. Ωστόσο η Microsoft αποφεύγει να πει τη λέξη tablet, μιας και το Surface Laptop Studio μόνο ελαφρύ δεν είναι στα 1.8 κιλά και 1.78 εκατοστά.

Εσωτερικά έχουμε Intel Core i5 ή i7 11ης γενιάς, με τα i5 μοντέλα να έχουν Intel Iris Xe γραφικά και τα i7 την Nvidia RTX 3050 Ti. Η RAM είναι διαθέσιμη σε 16GB και 32GB και ο SSD αποθηκευτικός χώρος φτάνει μέχρι και τα 2TB.

Υπάρχουν 2 USB 4 θύρες με Thunderbolt 4, η θύρα φόρτισης Surface Connect και audio jack.

Το Surface Laptop Studio κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου ξεκινώντας από την τιμή των $1.599.99.