Η Google τρολάρει βάναυσα την Apple με τη νέα διαφήμιση του Pixel 5a (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα νόμιζε κανείς πως βλέπει διαφήμιση της Apple
28 Αυγούστου 2021 08:54
Η Google τρολάρει βάναυσα την Apple με τη νέα διαφήμιση του Pixel 5a (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσοι έχουν παρακολουθήσει αρκετές παρουσιάσεις iPhone και διαφημίσεις της Apple, σίγουρα θα αναγνωρίζουν τη “μαγική” φωνή του πρώην επικεφαλής σχεδιασμού της, Jony Ive, ο οποίος με χαλαρό τόνο και βρετανική προφορά συλλαμβάνει την προσοχή του θεατή κάνοντας ακόμα και τα πιο απλά χαρακτηριστικά των συσκευών να φαίνονται ως κάτι μοναδικό και καινοτόμο. Η φωνή του Ive ήταν ανεκτίμητη όλα αυτά τα χρόνια για το marketing της Apple και τώρα φαίνεται πως η Google αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια τακτική για το νέο Pixel 5a.

Μόνο που δεν πρόκειται για μία σοβαρή διαφήμιση αφού το χαρακτηριστικό της συσκευής που προβάλεται και η γλώσσα που χρησιμοποιεί προδίδει πως πρόκειται για ένα βάναυσο τρολάρισμα της Apple.

Με τον ίδιο χαλαρό τόνο και τη βρετανική προφορά, ο εκφωνητής ξεκινά με την τελειότητα του κύκλου μπαίνοντας σε φιλοσοφικές αναζητήσεις και γλαφυρές περιγραφές για να αποκαλύψει…τη θύρα audio jack! Το γνωστό χαρακτηριστικό το οποίο έχει εκλείψει πλέον από τα σύγχρονα τηλέφωνα ως τεχνολογία μίας παλιάς εποχής, στη διαφήμιση αποθεώνεται ως κάτι σύγχρονο, περίπλοκο και πολύτιμο. Ακόμα και το κούμπωμα των ακουστικών σε αυτό, περιγράφεται ως “σχεδιασμένο για την απόλυτη απτική ανατροφοδότηση για να παραδώσει την ικανοποιητική αίσθηση του κλικ”.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ένας πανέξυπνος τρόπος διαφήμισης πως το Pixel 5a διαθέτει audio jack. Απολαύστε το video παρακάτω.