Άκυρο τελικά - Το OnlyFans ΔΕ θα απαγορέψει το σεξουαλικό περιεχόμενο

Ας αποφασίσει κάποιος
26 Αυγούστου 2021 08:38
Άκυρο τελικά - Το OnlyFans ΔΕ θα απαγορέψει το σεξουαλικό περιεχόμενο

Με ένα tweet που εξέπληξε τους πάντες, το OnlyFans ανακοίνωσε την αναίρεση της απόφασής του να απαγορεύσει το σεξουαλικό περιεχόμενο στην πλατφόρμα του από την 1η Οκτωβρίου. Ο λόγος είναι πως το OnlyFans κατάφερε να εξασφαλίσει διαβεβαιώσεις από τον τραπεζικό τομέα.

Οι προτεινόμενες αλλαγές της 1ης Οκτωβρίου 2021 δε χρειάζονται πια εξαιτίας των διαβεβαιώσεων των τραπεζικών μας συνεταίρων, πως το OnlyFans θα μπορεί να υποστηρίζει όλων των ειδών τους δημιουργούς.

Η ανακοίνωση έρχεται μόλις μία μέρα μετά την παραδοχή του CEO της εταιρίας, πως η απαγόρευση του σεξουαλικού περιεχομένου έγινε εξαιτίας των τραπεζών.

Παρά την αρχική ικανοποίηση των εργαζομένων στη βιομηχανία του σεξ, πολλοί είναι αυτοί που διέγραψαν ήδη τα videos που παραβίαζαν τη νέα πολιτική του OnlyFans η οποία τους ανακοινώθηκε λίγες μέρες πριν. Αρκετοί είναι ακόμα θυμωμένοι με αυτήν την “προδοσία” της εταιρίας να “πουλήσει” τους δημιουργούς περιεχομένου που έκαναν το OnlyFans αυτό που είναι σήμερα και η σημερινή απόφαση τους εξοργίζει ακόμα παραπάνω με τα σχόλια στο Twitter να κινούνται σε υψηλούς τόνους, ενώ μερικοί από τους κορυφαίους δημιουργούς περιεχομένου στην πλατφόρμα ψάχνουν ακόμα για εναλλακτικές εφαρμογές.

Tags: