Πασίγνωστος YouTuber ξεκίνησε…OnlyFans και έπεσε η σελίδα από τον κόσμο!

Οι fans του έφτασαν στα όριά τους τις υποδομές της πλατφόρμας
10 Δεκεμβρίου 2022 19:06
Πασίγνωστος YouTuber ξεκίνησε…OnlyFans και έπεσε η σελίδα από τον κόσμο!

Τεχνικά προβλήματα στο OnlyFans προκάλεσε ο πασίγνωστος gaming YouTuber Markiplier, ο οποίος αποφάσισε να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία ενηλίκων, στην οποία οι δημιουργοί περιεχομένου κερδίζουν χρήματα από τους χρήστες που εγγράφονται για να έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε περιεχόμενό τους, όπως φωτογραφίες ή βίντεο.

Αναλυτικότερα, αυτή την Πέμπτη, ο γνωστός κατά κόσμον ως Mark Edward Fischbach, ξεκίνησε αυτό που έλεγε εδώ και πολύ καιρό μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι σκοπεύει να κάνει: Έφτιαξε λογαριασμό και ανάρτησε «επίσημες καλαίσθητες γυμνές φωτογραφίες» στο OnlyFans. Το αξιοσημείωτο είναι πως οι fans του έσπευσαν αμέσως να δούνε το περιεχόμενο και έτσι «λύγισαν» για ένα χρονικό διάστημα οι υποδομές της πλατφόρμας, που δεν άντεξαν την ξαφνική αύξηση της κίνησης. Αμέσως και η κοινότητα του Markiplier στο Reddit γέμισε με σχόλια, με fans που δήλωναν έκπληκτοι και σοκαρισμένοι με την κίνησή του, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Το έκανε…Ο τρελός το έκανε πραγματικά».

Όπως επισημαίνει ο Markiplier, όλα τα έσοδα από τον OnlyFans λογαριασμό του θα δωριστούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο Νοσοκομείο Παίδων του Cincinnati (στη γενέτειρά του) και στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης. Περισσότερες πληροφορίες για το όλο εγχείρημα μπορείτε να μάθετε στο σχετικό βίντεο που ανάρτησε στο YouTube και το οποίο ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, ο Markiplier μετρά πάνω από 34 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, με το κανάλι του να βρίσκεται μέσα στα 100 δημοφιλέστερα της πλατφόρμας. Ειδικότερα όσον αφορά το gaming περιεχόμενο είναι ένας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς παγκοσμίως.