Το Galaxy Watch 4 δεν υποστηρίζει iPhones  

Και μερικά χαρακτηριστικά θα είναι αποκλειστικά για Samsung τηλέφωνα

Το Galaxy Watch 4 δεν υποστηρίζει iPhones

Σε αντίθεση με το Apple Watch για το οποίο απαιτείται ένα iPhone για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, τα Wear OS smartwatches ήταν πιο "ανοιχτά" και επέτρεπαν τη σύνδεση με ένα iPhone. Ωστόσο αυτό φαίνεται πως θέλει να το αλλάξει η Samsung με τη νέα σειρά Galaxy Watch 4.

Για όσους δεν παρακολούθησαν χτες το Galaxy Unpacked event της Samsung, η εταιρία παρουσίασε τα νέα της smartwatches τα οποία για πρώτη φορά - εγκαταλείποντας το Tizen - θα βασίζονται στη νέα Wear OS Powered by Samsung πλατφόρμα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Google.

Σύμφωνα με το ArsTechnica λοιπόν, τα νέα ρολόγια δε θα υποστηρίζουν iOS, κάτι που σημαίνει πως οι κάτοχοι iPhone δε θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Ωστόσο η Samsung επιβεβαίωσε πως παλαιότερες Galaxy Watch συσκευές θα παραμείνουν συμβατές με το iOS και η εταιρία θα συνεχίσει να τις υποστηρίζει.

Επιπλέον, όπως και με τα προηγούμενα Galaxy Watches, δύο premium χαρακτηριστικά του ρολογιού, το ηλεκτροκαρδιογράφημα και η παρακολούθηση της πίεσης, θα είναι μόνο διαθέσιμα μέσω Samsung Galaxy τηλεφώνων.