YouTuber στέλνει ένα AirTag στον Tim Cook και το παίρνει πίσω με ένα γράμμα

Ένα ενδιαφέρον πείραμα
24 Ιουλίου 2021 10:54
YouTuber στέλνει ένα AirTag στον Tim Cook και το παίρνει πίσω με ένα γράμμα

Τα AirTag της Apple έχουν σκοπό να σας επιτρέπουν να ανιχνεύετε πράγματα που έχετε χάσει. Έχουμε δει αρκετές δημιουργικές χρήσεις των AirTag, ένας Γερμανός YouTuber όμως αποφάσισε να δοκιμάσει την αποτελεσματικότητά τους στην άλλη άκρη του κόσμου και συγκεκριμένα να δοκιμάσει τον εντοπισμό πακέτων. Έστειλε λοιπόν ταχυδρομικά τρία πακέτα που περιείχαν από ένα AirTag.

Ένα είχε αποδέκτη τον Elon Musk, αλλά κατέληξε σε ένα κέντρο ανακύκλωσης. Το δεύτερο το έστειλε στη Βόρεια Κορέα. Ωστόσο κατέληξε στη Νότια Κορέα όπου και εξαφανίστηκε, καθώς το Find My Network δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα λόγω κανονισμών ιδιωτικότητας. Αργότερα μεταφέρθηκε στην Κίνα και ο YouTuber έλαβε την απάντηση πως το δέμα δεν μπορεί να εισαχθεί στη χώρα.

Το τρίτο AirTag στάλθηκε στον Tim Cook στα κεντρικά της Apple. Αργότερα του επιστράφηκε μαζί με ένα γράμμα. Δεν ήταν φυσικά ένα γράμμα από τον ίδιο τον Tim Cook, αλλά τον συνεχάρη για τη δημιουργική χρήση των AirTag.

Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε το project σας για τα Apple AirTag. Χαιρόμαστε να ακούμε για τη δημιουργική χρήση των AirTag και το πώς μπορούν να βελτιώσουν τις ζωές των πελατών μας. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο κ. Cook λαμβάνει εκατοντάδες γράμματα κάθε μήνα από πελάτες σας εσάς. Δυστυχώς δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα. Ελπίζουμε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα AirTag καθώς επιστρέφουν από το μοναδικό τους ταξίδι σε όλο τον κόσμο!