R5 σειρά από την Sapphire

Νέες χαμηλών προφίλ κάρτες 
04 Απριλίου 2014 20:31
R5 σειρά από την Sapphire

Παρακάτω ακολουθεί δελτίο Τύπου της Sapphire. 

Η SAPPHIRE ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ R5

Η SAPPHIRE Technology ανακοίνωσε τρία υπερσύγχρονα μοντέλα της καθ'όλα επιτυχημένης σειράς γραφικών καρτών R που είναι βασισμένες στην αρχιτεκτονική AMD Graphics Core Next (GCN).

Η νέα κάρτα SAPPHIRE R5 230  συμπεριλαμβάνει τρείς κάρτες γραφικών χαμηλού προφίλ PCI-Express που δεν απαιτούν πρόσθετη υποδοχή τροφοδοσίας, καθιστώντας τες ιδανικές για συστήματα entry level ή για την αναβάθμιση των υφιστάμενων συστημάτων PC και παρέχοντας πρόσθετη υποστήριξη για οθόνη. Δύο βασικά μοντέλα διαθέτουν 160 stream processors, και core clocks των 625MHz, και προσφέρουν μια επιλογή από 1GB ή 2GB μνήμης DDR3 για να χαρίσουν άριστη απόδοση και μεγαλύτερη αξία. Οι Έξοδοι είναι Dual-link DVI, VGA και HDMI, με υποστήριξη μιας μεγάλης γκάμας διαφορετικών τύπων οθόνης και συμπεριλαμβάνουν στο ίδιο κουτί προαιρετική backplates για χρήση σε πρότυπο ή χαμηλού προφίλ σασί.

Το τρίτο μοντέλο είναι το R5 230 FleX, το οποίο επίσης διαθέτει 160 Stream processors και 625MHz core clocks, αλλά έχει 1GB μνήμη DDR3 με ενσωματωμένο clock speed των 800MHz (1600MHz αποτελεσματικό). Tο μοντέλο FleX της SAPPHIRE έρχεται να προσθέσει μια ακόμα αποκλειστική ικανότητα στο να υποστηρίξει τρεις DVI οθόνες σε Eyefinity mode, χωρίς την ανάγκη για οποιαδήποτε προσαρμογή (adaptor), προσφέροντας μια αληθινά τεράστια επιφάνεια εργασίας SLS (Single Large Surface). Οι δύο πρώτες οθόνες είναι συνδεδεμένες με δύο εξόδους DVI. Μια τρίτη οθόνη DVI μπορεί να προστεθεί στην έξοδο  HDMI με τον passive cable adapter ο οποίος συμπεριλαμβάνεται.

Η συγκεκριμένη κάρτα παρέχει  την πιο αποδοτική λύση Eyefinity που υπάρχει σήμερα για  αυξημένη παραγωγικότητα σε εργασίες όπως η επεξεργασία πολλαπλών εγγράφων ή άλλες επιχειρηματικές εφαρμογές. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε multi-screen συστήματα απεικόνισης πληροφοριών όπου τρεις οθόνες χαμηλού κόστους μπορούν να συνδεθούν απευθείας σε κάθε εγκατεστημένη κάρτα FleX.

Όλα τα μέλη της οικογένεια SAPPHIRE R5 230 διαθέτουν ένα on-board hardware UVD (Unified Video decoder), που ουσιαστικά μειώνει σημαντικά το φορτίο CPU load και παρέχει πολύ υψηλής ευκρίνειας και αποτελέσματος αποκωδικοποίηση των Blu-ray™ και υλικού HD DVD τόσο σε VC-1 και H.264 codecs όσο και σε Mpeg files. Το UVD μπορεί να αποκωδικοποιήσει ταυτόχρονα δύο 1080p HD video και display HD video σε πολύ υψηλή ποιότητα με τα Windows Aero mode. Η κάρτα R5 230 έχει  HDMI 1.4a με Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio συμπεριλαμβανομένης υποστήριξης για τρισδιάστατη στερεοσκοπική έξοδο. Υποστήριξη για AMD APP Acceleration υπονοεί ότι οι τελευταίες εφαρμογές του Office και τα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο επιταχύνονται δραστικά από την επεξεργασία ρεύματος στην κάρτα γραφικών. Η οικογένεια  SAPPHIRE R5 230 υποστηρίζετε από την πιστοποιημένο οδηγό γραφικών AMD's WHQL  ο οποίος προσφέρει υποστήριξη σε όλα τα χαρακτηριστικά DirectX 11 level που απαιτούνται για τα τελευταία και πιο ανεπτυγμένα λειτουργικά συστήματα και acceleration της νέας γενιάς εφαρμογών υψηλής απόδοσης

Όλα τα προϊόντα της σειράς SAPPHIRE R5 230 είναι διαθέσιμα τώρα μέσω των εξουσιοδοτημένων καναλιών διανομής της SAPPHIRE ανά χώρα και τους διανομής λιανικής αγοράς. Οι πλήρεις προδιαγραφές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.sapphiretech.com


 

Tags: