OnePlus και Oppo ενισχύουν τη συνεργασία τους

Δε γίνονται όμως ένα
17 Ιουνίου 2021 10:01
OnePlus και Oppo ενισχύουν τη συνεργασία τους

Η OnePlus και η Oppo μπορεί να είναι δύο ξεχωριστές εταιρίες, ανήκουν όμως στην ίδια μητρική εταιρία, την BKK Electronics. Μάλιστα, η συνεργασία των δύο εταιριών είναι τόσο στενή, που ο CEO της OnePlus, Pete Lau, ανέλαβε και καθήκοντα Αντιπροέδρου στην OPLUS, μίας εταιρίας που κατέχει όλη την OPPO, το μεγαλύτερο μερίδιο της OnePlus και ένα μικρό μερίδιο της Realme. Ενώ λοιπόν OnePlus και OPPO μοιράζονται την ίδια τεχνολογία εδώ και καιρό, αυτή η συνεργασία αναμένεται να γίνει ακόμα στενότερη.

Όπως ανακοίνωσε ο Pete Lau, οι δύο εταιρίες αναμένεται να συνεργαστούν πιο στενά από ποτέ, αλλά πολύ προσεκτικά ο Lau αποφεύγει να αναφέρει τον όρο συγχώνευση.

Όπως πολλοί ξέρετε, πέρυσι ανέλαβα μερικές επιπρόσθετες ευθύνες, να επιβλέψω τη προϊοντική στρατηγική τόσο για την OnePlus όσο και για την OPPO. Από τότε, πολλές ομάδες μας ενσωματώθηκαν η μία στην άλλη για να βελτιστοποιήσουμε τις επιχειρήσεις μας και να εκμεταλλευτούμε τους επιπρόθετους κοινούς πόρους. Αφού είδαμε θετικές επιπτώσεις από αυτές τις αλλαγές, αποφασίσαμε να ενσωματώσουμε ακόμα περισσότερο τον οργανισμό μας με την OPPO.

Ο Lau σπεύδει να τονίσει πως η OnePlus θα συνεχίσει να δρα ανεξάρτητα. Σε κάθε περίπτωση, μόνο ο χρόνος θα δείξει τι σημαίνει αυτή η κίνηση για τα δύο brands.

Θα συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε OnePlus προϊόντα, να κάνουμε events και να αλληλεπιδρούμε με εσάς απευθείας μέσω των ίδιων OnePlus καναλιών όπως πάντα. Η δέσμευση της OnePlus απέναντί σας παραμένει η ίδια.