Απροσδόκητη υποστήριξη στο Ethereum από τον Elon Musk

Συμφωνώντας με δηλώσεις του συνιδρυτή του
07 Ιουνίου 2021 09:40
Απροσδόκητη υποστήριξη στο Ethereum από τον Elon Musk

Η ενασχόληση του Elon Musk με την αγορά των κρυπτονομισμάτων δε σταματά και αυτή τη φορά προσφέρει απροσδόκητη υποστήριξη στο άλλο μεγάλο νόμισμα, το Ethereum. Απαντώντας σε μία συνέντευξη του συνιδρυτή του Ethereum, Vitalik Buterin, στο YouTube, ο Musk ανάρτησε στο Twitter πως “συμφωνώ με τον Vitalik”.

Ερωτώμενος αν είναι δυνατόν κάποια αναβάθμιση του Dogecoin να το κάνει να ξεπεράσει το Bitcoin, ο Buterin απάντησε πως “αν το Doge θέλει να γεφυρωθεί με το Ethereum και έπειτα οι άνθρωποι να μπορούν να συναλλάσσονται με Doge χιλιάδες φορές το δευτερόλεπτο, αυτό θα ήταν εκπληκτικό”.  Γενικότερα, ο Buterin εμφανίστηκε θετικός σε ένα γεφύρωμα των δύο νομισμάτων για την από κοινού ανάπτυξή τους.

Νομίζω πως αν διασφαλίσουμε μία ασφαλή γέφυρα Doge σε Ethereum, θα ήταν εκπληκτικό και όταν το Ethereum πάρει οποιαδήποτε κλίμακα που λειτουργεί για περιουσιακά στοιχεία σε Ethereum, θα μπορούσατε να συναλλάσσεστε και με Doge με πολύ χαμηλές κρατήσεις συναλλαγών και με πολύ υψηλές ταχύτητες.

Το Ethereum είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα μετά το Bitcoin και πρόσφατα ξεκίνησε μία πολυαναμενόμενη αναβάθμιση με την οποία οι developers αναμένουν να μειωθούν οι πολύ υψηλές κρατήσεις στις συναλλαγές και να επιταχυνθεί το βαρύ blockchain.

O Buterin μάλιστα έσπευσε να υπερασπιστεί το ρόλο του Elon Musk στην crypto αγορά και συγκεκριμένα στο Dogecoin, απορρίπτοντας κάποιο σχέδιο πίσω από τα tweets του.

Νομίζω πως θα κάνατε λάθος να αποδώσετε μία εξεζητημένη κακόβουλη ενέργεια ή κάποιο σκοτεινό σχέδιο στην όλη διαδικασία. Ο Elon είναι απλά ένας τύπος που του αρέσουν οι σκύλοι όπως μου αρέσουν εμένα.