Έριξε το iPhone 12 του σε κανάλι και το ψάρεψε με το Magsafe (ΦΩΤΟ)

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κανάλι του Βερολίνου
31 Μαΐου 2021 11:50
Έριξε το iPhone 12 του σε κανάλι και το ψάρεψε με το Magsafe (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται πως η νέα τεχνολογία ασύρματης φόρτισης της Apple που ενσωματώνουν όλα τα μοντέλα iPhone 12 είχε και μια χρήση που δύσκολα θα σκεφτόταν κανείς αν δεν την είχε ανάγκη. Ένας άνδρας έριξε το iPhone του σε ένα κανάλι του Βερολίνου και αντί να βουτήξει στα νερά, εκμεταλλεύτηκε τον μαγνήτη που έχει το MagSafe για να το...ψαρέψει! 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο όταν ένας developer εφαρμογών, ονόματι Frederik Riedel, έριξε το κινητό του στο κανάλι και νόμιζε πως όλα είχαν τελειώσει, θεωρώντας χαμένη τη συσκευή του, διότι είχε βυθιστεί στα λασπόνερα. 

Βρήκε ένα Nintendo Switch βυθισμένο, αντί για το κινητό του

Παρά τις όποιες αρχικές προσπάθειες έκανε για να το πιάσει ο ίδιος του απέτυχαν. Η τύχη δεν τον ήθελε και αντί να πετύχει το iPhone του, κατάφερε να βρει ένα...Nintendo Switch στα λασπόνερα. Λίγο πριν χάσει οποιαδήποτε ελπίδα σκέφτηκε να το...ψαρέψει. Έτσι έφτιαξε ψαροκάλαμο και στην άκρη της πετονιάς έδεσε έναν μαγνήτη. 

Μόλις βύθισε τον μαγνήτη στην θέση που του είχε πέσει η συσκευή και με λίγη προσπάθεια, το iPhone μαγνητίστηκε και έτσι μπόρεσε να το ψαρέψει από τα νερά.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω

Μάλιστα, αντιλήφθηκε ότι το iPhone 12 Pro του ήταν πλήρως λειτουργικό, με σχεδόν πλήρη μπαταρία παρά το ότι ήταν βυθισμένο στο κανάλι για ώρες. 

 

Tags: