UFO βουτάει στον ωκεανό - Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα των πλάνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Πληθαίνουν οι αναφορές πριν την αποκάλυψη ενώπιον του Κογκρέσου
26 Μαΐου 2021 11:31
UFO βουτάει στον ωκεανό - Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα των πλάνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο video σχετικό με UFO - ή UAP όπως ονομάζονται πλέον - κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και μέρες και τώρα ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση από το Πεντάγωνο των ΗΠΑ πως το video είναι αυθεντικό και πως όντως καταγράφηκε από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, χωρίς να αποκαλύπτεται όμως η τοποθεσία ή ο χρόνος που καταγράφηκε.

Το video ήρθε στη δημοσιότητα από τον Jeremy Corbell, ο οποίος περιέγραψε στο website του ένα σφαιρικό UFO το οποίο μπορεί να διασχίζει τον αέρα και το νερό.

Στα πλάνα τα οποία φαίνεται πως καταγράφηκαν τραβώντας video από μία οθόνη, εμφανίζεται ένα σφαιρικό μαύρο αντικείμενο το οποίο κινείται οριζόντια στο στόχαστρο των χειριστών. Ξαφνικά, το αντικείμενο βουτάει στο νερό, με έναν από τους χειριστές να αναφωνεί “έπεσε!”.

Σύμφωνα με τον Corbell, τα πλάνα καταγράφηκαν στις 15 Ιουλίου 2019 στις 11 το βράδυ από το USS Omaha το οποίο έπλεε κοντά στις ακτές του San Diego.

Η απεικόνιση του ραντάρ έδειξε ένα σφαιρικό UAP με διάμετρο 2 μέτρων το οποίο πετούσε με ταχύτητες από 74 έως 254 km/h. Η πτήση του διήρκησε πάνω από μία ώρα, καταλήγοντας να χάνεται κάτω από τα κύματα. Το USS Omaha δε βρήκε συντρίμμια στο σημείο, ενώ κλήθηκε και υποβρύχιο να ερευνήσει, το οποίο επίσης δε βρήκε τίποτα.

Το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση από την Unidentified Aerial Phenomena Task Force (UAPTF) της υπηρεσίας πληροφοριών του Πολεμικού Ναυτικού. Περισσότερα περιστατικά σχετικά με UAP μπορεί να έρθουν στη δημοσιότητα τις επόμενες εβδομάδες από το ίδιο το Πεντάγωνο, καθώς προετοιμάζεται για την προγραμματισμένη κατάθεση ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ τον Ιούνιο.