Πιλότοι μαχητικών παραδέχονται καθημερινές αναμετρήσεις με UFO στην τηλεόραση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μήνα πριν τις αποκαλύψεις του Κογκρέσου
17 Μαΐου 2021 10:07
Πιλότοι μαχητικών παραδέχονται καθημερινές αναμετρήσεις με UFO στην τηλεόραση (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία από τις πιο σεβαστές και αξιόλογες εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης, το 60 Minutes, είχε ένα αφιέρωμα για τις αναμετρήσεις πιλότων με UFOs, προετοιμάζοντάς μας για το τι πρόκειται να δούμε από τις επίσημες κυβερνητικές αναφορές στο Κογκρέσο τον επόμενο μήνα, μετά από δεκαετίες μυστικότητας.

Στην εκπομπή ξεχωρίζουν οι μαρτυρίες δύο πρώην πιλότων του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι περιγράφουν τις αναμετρήσεις τους με τα UFO ή μάλλον UAP (Unidentified Aerial Phenomena) όπως ονομάζονται πλέον. Τα UAPs που είδαν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, “δεν είχαν προβλέψιμη κίνηση, δεν είχαν προβλέψιμη τροχιά”. Μάλιστα οι θεάσεις τέτοιου είδους αντικειμένων ήταν καθημερινό φαινόμενο για αρκετές μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού.

Αυτό που αναγνωρίζει το Πεντάγωνο είναι πως υπάρχουν όντως αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας. Αυτό συνέβαινε και συνεχίζει να συμβαίνει και δεν ξέρουμε από που προέρχονται και δεν καταλαβαίνουμε την τεχνολογία τους. – Christopher Mellon, Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας υπό τις Προεδρίες Clinton και George W. Bush

Την εμφάνισή του στην εκπομπή κάνει και ο Γερουσιαστής Marco Rubio, ο οποίος είχε ζητήσει την αναφορά του Υπουργείου Αμύνης στο Κογκρέσο για το θέμα.

Οτιδήποτε μπαίνει στον εναέριο χώρο και δεν πρέπει να είναι εκεί, είναι απειλή. Υπάρχει ένα στίγμα στο Καπιτώλιο. Μερικοί από τους συναδέλφους μου έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα και χαζογελούν όταν αναφέρεται. Δεν πιστεύω πως πρέπει να επιτρέψουμε στο στίγμα να μας αποτρέψει από το να πάρουμε απαντήσεις σε θεμελιώδη ερωτήματα. Θέλω να το πάρουμε σοβαρά και να έχουμε μία διαδικασία για μπορέσουμε να το πάρουμε σοβαρά. Θέλω να έχουμε μία διαδικασία η οποία θα αναλύει τα δεδομένα κάθε φορά που έρχονται. Να υπάρχει ένα μέρος όπου θα καταγράφονται και θα αναλύονται διαρκώς, μέχρι να πάρουμε κάποιες απαντήσεις. Ίσως να είναι πολύ απλή η απάντηση. Ίσως όχι.

Φανταστείτε μία τεχνολογία η οποία μπορεί να αναπτύξει 600-700 G δύναμη επιτάχυνσης, να πετάει με 20.000 χλμ/ώρα, αποφεύγει τα ραντάρ, πετάει μέσα στον αέρα, στο νερό και πιθανώς στο διάστημα, δεν έχει ορατά σημεία πρόωσης, φτερά, επιφάνειες ελέγχου και παρόλα αυτά  αψηφά τις φυσικές επιπτώσεις της βαρύτητας της Γης. Αυτό ακριβώς βλέπουμε. - Luis Elizondo, Advanced Aerospace Threat Identification Program, Πεντάγωνο ΗΠΑ