Το Clubhouse έρχεται στο Android

Αρχικά σε περιορισμένη beta
04 Μαΐου 2021 12:01
Το Clubhouse έρχεται στο Android

Το Clubhouse έχει καταφέρει να ταράξει τα νερά στη social media βιομηχανία, έως τώρα όμως ήταν αποκλειστικό στις iOS συσκευές και μάλιστα ήταν με invite-only. Η υπόσχεση να έρθει το Clubhouse και στο Android φαίνεται πως υλοποιείται, αφού τα γρανάζια ξεκίνησαν να κινούνται.

Σε ένα post που ανάρτησε στο Notion, το Clubhouse ανακοίνωσε πως η Android εκδοχή της εφαρμογής είναι διαθέσιμη πλέον ως beta. Δυστυχώς η beta δεν είναι διαθέσιμη ακόμα σε όλους, παρά σε έναν πολύ μικρό αριθμό χρηστών.

Η διάθεση στο Android δεν είναι ακόμα έτοιμη, αλλά ξεκινήσαμε τη διάθεση μίας αρχικής beta έκδοσης σε μία μερίδα φιλικών δοκιμαστών. Αν ακούσετε κάποιον να λέει πως χρησιμοποιεί το Clubhouse από την επίσημη Android εφαρμογή, παρακαλούμε δώστε του ένα θερμό καλωσόρισμα. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε περισσότερους Android χρήστες στο Clubhouse μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Παραμένει άγνωστο αν η Android εκδοχή θα βασιστεί στο σύστημα προσκλήσεων που είχε η iOS εκδοχή, ενώ δεν υπάρχει και κάποιο δημόσιο χρονοδιάγραμμα για το πότε η Android beta θα γίνει διαθέσιμη σε περισσότερους χρήστες.