Νέα iMac 2021: Πολύχρωμα και πανίσχυρα και φιλικά για εργασία εξ αποστάσεως (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

7 νέα χρώματα, αθόρυβα και πιο λεπτά από ποτέ
20 Απριλίου 2021 20:26
Νέα iMac 2021: Πολύχρωμα και πανίσχυρα και φιλικά για εργασία εξ αποστάσεως (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Apple στο “Spring Loaded” event της ανακοίνωσε όπως αναμενόταν τα νέα iMac 2021 με το M1 chip ενσωματωμένο, φέρνοντας έτσι μια ομοιομορφία στο οικοσύστημά της. Τα iMac του 2021 είναι πανίσχυρα, πολύχρωμα και έτοιμα για κάθε κατάσταση απαιτητική και μη, για εργασία εξ’ αποστάσεως και ό,τι άλλο θελήσετε εσείς.

Χάρη στη δύναμη του Μ1 και την SoC αρχιτεκτονική τα νέα iMac είναι λεπτότερα από ποτέ και τόσο αθόρυβα που λειτουργούν στα 10db συνεχώς, κάνοντάς τα πρακτικά αθόρυβα στο ανθρώπινο αυτί, ενώ ψύχονται και καλύτερα από ποτέ.

Η νέα 24 ιντσών 4.5K Retina οθόνη είναι πιο φωτεινή από ποτέ και με καλύτερα χρώματα, ενώ υποστηρίζει και True Tone όπως συνηθίζουν τα panel της. Εκεί όπου η Apple σκέφτηκε τις ανάγκες των χρηστών εν μέσω πανδημίας είναι στον τομέα της κάμερας. Πλέον ενσωματώνει μια ολοκαίνουργια 1080p webcam, η οποία με την neural engine του M1 chip, αποδίδει συνεχώς σε κάθε καρέ πιο κοφτερή, πιο φωτεινή και με φυσικά χρώματα εικόνα, σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού.

Σημαντική βελτίωση βλέπουν και τα ηχεία που ενσωματώνονται στο κέλυφος του iMac. Πλέον φέρει έξι ηχεία συνολικά τα οποία είναι ικανά να υποστηρίζουν Spatial Audio (όπως τα AirPods Pro και AirPods Max) καθώς και να αναπαράγουν Dolby Atmos ήχο.

Επειδή η Apple δε θα μπορούσε να μην σφραγίσει το νέο της iMac στο οικοσύστημά της, ένα νέο μαγνητικό καλώδιο ρεύματος έκανε την εμφάνισή του, που θυμίζει τη MagSafe τεχνολογία που είδαμε στο iPhone 12.

Συνολικά έρχεται σε 7 διαφορετικά χρώματα με ασορτί Magic Mouse, Magic Trackpad και Keyboard. Μάλιστα, θα κυκλοφορήσει ένα νέο Magic Keyboard με ενσωματωμένο Touch ID.

Τα νέα M1 iMac θα κυκλοφορήσουν σε δύο bundles ένα που θα ξεκινάει στα $1499 με ενσωματωμένο Magic Keyboard με TouchID, το νέο Ethernet αντάπτορα και τρεις έξτρα USB 3 θύρες. Και ένα που ξεκινάει από τα $1299 με δύο thunderbolt θύρες, χωρίς USB και με απλό Magic Keyboard.

Οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 30 Απριλίου και η κυκλοφορία τους θα γίνει στο δεύτερο μισό του Μαΐου.