Διέρρευσαν εικόνες από το νέο Moto X 3rd-gen

Μαζί με τα χαρακτηριστικά του
06 Ιουνίου 2015 07:12
Διέρρευσαν εικόνες από το νέο Moto X 3rd-gen

Μια διαρροή από το Total Tech μας αποκαλύπτει το Moto X 2015. Οι εικόνες παρουσιάζονται θολωμένες με σκοπό να καλυφθεί η ταυτότητα του leaker, παρόλα αυτά όμως διακρίνονται η ξύλινη πίσω πλευρά και το μεταλλικό πλαίσιο. Βλέπουμε επίσης ένα μεγάλο φακό κάμερας και dual-tone flash.

Σύμφωνα με το leak, η τρίτη γενιά Moto X θα έχει 5.64 ίντσες οθόνη με ανάλυση 1440x2560. Εσωτερικά βρίσκουμε ένα άγνωστο μέχρι στιγμής Snapdragon chipset με 3GB RAM και 21GB καθαρού αποθηκευτικού χώρου διαθέσιμα στο χρήστη. Στο Moto X 2015 ίσως να δούμε Type C USB θύρα και stereo ηχεία. Θα κυκλοφορήσει σε πλαστικό, ξύλο, δέρμα και ένα ακόμα άγνωστο μέχρι στιγμής υλικό, ενώ θα έρθει με προεγκατεστημένη την 5.1.1 έκδοση Android. Υπάρχει ακόμα η φήμη πως θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις του τηλεφώνου, με αυτήν που παρουσιάζεται εδώ, των 5.7 ιντσών, να είναι αποκλειστική στη Verizon και μία με 5.2 QHD οθόνη για τον υπόλοιπο κόσμο.

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμα από τη Motorola για την επόμενη γενιά του Moto X, αλλά βασισμένοι στις προηγούμενες κυκλοφορίες, μπορούμε να υποθέσουμε πως θα το δούμε επίσημα κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο ή το Σεπτέμβριο.

Tags: