90χρονος αναγκάζει τον πάροχό του να του εκατονταπλασιάσει την ταχύτητα internet

Με μία διαφήμιση που έγινε viral
20 Φεβρουαρίου 2021 09:44
90χρονος αναγκάζει τον πάροχό του να του εκατονταπλασιάσει την ταχύτητα internet

Αρκετοί από εσάς έχετε παράπονα από τον πάροχό σας, συνήθως σχετικά με την ταχύτητα του internet. Τι έχετε κάνει όμως για αυτό πέρα από μερικά τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση πελατών; Ο 90χρονος Aaron Epstein από την California των ΗΠΑ, αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και αγόρασε διαφημιστικό χώρο στην Wall Street Journal για να τυπώσει το παράπονό του για τις υπηρεσίες της AT&T. Η διαφήμιση απευθύνεται προσωπικά στον CEO της AT&T, John Stankey και κόστισε στον Epstein $10.000.

Αγαπητέ κύριε Stankey, η AT&T περηφανεύεται πως είναι ο ηγέτης στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες. Δυστυχώς για τους ανθρώπους που ζουν στο Βόρειο Hollywood, η AT&T είναι μία μεγάλη απογοήτευση. Πολλοί από τους γείτονές μου είναι τεχνικοί εργαζόμενοι στα στούντιο των Universal, Warner Brothers, Disney, που βρίσκονται στη διπλανή πόλη του Burbank. Πρέπει να διαθέτουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προτιμήσαμε την AT&T για να μας προσφέρει γρήγορο internet. Ωστόσο, παρόλο που οι διαφημίσεις της AT&T αναφέρουν ταχύτητες 100Mbps για άλλες γειτονιές, η ταχύτερη γραμμή για εμάς είναι μόλις 3Mbps. Οι ανταγωνιστές σας έχουν ταχύτητες πάνω από 200Mbps. Γιατί η AT&T, μία κορυφαία εταιρία επικοινωνιών, μας φέρεται τόσο άσχημα στο Βόρειο Hollywood;

Η αντίδραση της AT&T ήταν άμεση και αναβάθμισε την ταχύτητα του Epstein από τα 3Mbps στα 300Mbps. Ωστόσο η εταιρία δεν αναγνωρίζει πως έδρασε λόγω της διαφήμισης και ισχυρίζεται πως η αναβάθμιση ήταν κάτι προγραμματισμένο για τη γειτονιά του Epstein. Το θέμα βέβαια έγινε viral και προβλήθηκε ακόμα και στο Late Show, με τον Stephen Colbert να αναρωτιέται “πόσο κακή πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση πελατών σου για να πληρώσει κάποιος για μια διαφήμιση στην Wall Street Journal”.

Tags: