Άλλο ένα χαρακτηριστικό του Android θα έρθει στο iPhone

Φήμες για το iPhone 13
15 Φεβρουαρίου 2021 13:42
Άλλο ένα χαρακτηριστικό του Android θα έρθει στο iPhone

Μπορεί αν είναι νωρίς ακόμα για το iPhone 13, αλλά οι φήμες για τη νέα συσκευή της Apple έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν. Ο γνωστός leaker Max Weinbach, αποκαλύπτει αρκετά χαρακτηριστικά που περιμένουμε στο iPhone 13, με πρώτο και καλύτερο την οθόνη.

Η οθόνη λοιπόν αναμένεται να είναι τύπου LTPO στα 120Hz, η οποία για πρώτη φορά σε iPhone θα προσφέρει Always-On λετουργία, κάτι που υπάρχει εδώ και χρόνια στο στρατόπεδο των Android συσκευών. Η ώρα και το επίπεδο μπαταρίας θα είναι μόνιμα ορατά, ενώ μία “μπάρα και εικονίδια” θα δείχνουν προσωρινά τις νέες ειδοποιήσεις.

Αναμένεται βελτιωμένη ultra-wide κάμερα με καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και αυτόματη αστροφωτογραφία. Οι μαγνήτες του MagSafe αναμένεται να γίνουν πιο ισχυροί για να μη φεύγει από τη θέση της η θήκη όταν τη βάζετε στην τσέπη σας, ενώ πιθανή είναι και η ύπαρξη αντίστροφης ασύρματης φόρτισης για ακουστικά και AirTags.

Το design θα παραμείνει στα ίδια πρότυπα, ίσως όμως να υπάρχει μία matte εκδοχή στην πλάτη των Pro μοντέλων. Τέλος, αναμένεται μικρότερο notch για το Face ID, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο επιστροφής του Touch ID.