Η κόρη του Bill Gates έκανε το εμβόλιο και τρολάρει τους συνωμοσιολόγους

Εμβολιάστηκε για COVID-19 με την πρώτη δόση
14 Φεβρουαρίου 2021 11:04
Η κόρη του Bill Gates έκανε το εμβόλιο και τρολάρει τους συνωμοσιολόγους

Ο Bill Gates, ως ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου και τεχνολογικός “γκουρού”, βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο θεωριών συνωμοσίας, οι οποίες τον τελευταίο χρόνο έχουν στραφεί στην COVID-19 και τα εμβόλια. Η κόρη του λοιπόν, Jennifer Gates, μοιράστηκε στα social media τον εμβολιασμό της, τρολάροντας ταυτόχρονα τους συνωμοσιολόγους.

Αρχικά, η 24χρονη αναγνώρισε το πόσο προνομιούχα είναι, κάλεσε τους 365.000 ακολούθους της να μάθουν περισσότερα για το εμβόλιο και τους παρότρυνε να προχωρήσουν στον εμβολιασμό.

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την εμφάνιση του SarsCOV2 και τώρα έχουμε περισσότερες λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των εμβολιασμών, για να προστατέψουμε ανθρώπους και κοινότητες. Είμαι πολύ προνομιούχα που λαμβάνω την πρώτη δόση του mRNA για να μάθω στα κύτταρά μου να συγκεντρώσουν μία προστατευτική ανοσολογική αντίδραση ενάντια στον ιό. Ως φοιτήτρια ιατρικής και μελλοντική γιατρός, είμαι ευγνώμων που μου προσφέρει προστασία και ασφάλεια για τη μελλοντική μου εργασία. Παροτρύνω τους πάντες να διαβάσουν περισσότερα και να το λάβουν σοβαρά υπόψη για τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους όταν τους δοθεί η ευκαιρία. Όσο περισσότεροι εμβολιαστούν, τόσο ασφαλέστερες θα είναι οι κοινότητές μας για όλους.

Έπειτα θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους εργαζομένους στον τομέα της υγείας.

Το να πω ευχαριστώ δεν ξεκινά καν να περιγράφει την ευγνωμοσύνη μου για τους γιατρούς, τους επιστήμονες, τους ειδικούς δημόσιας υγείας, τους φαρμακοποιούς και τόσους ακόμα που έκαναν αυτό το επίτευγμα της σύγχρονης ιατρικής πραγματικότητα. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας δούλεψαν χωρίς σταματημό για να σώσουν όσες περισσότερες ζωές μπορούσαν και το εμβόλιο αυτό απλά θα αυξήσει την ικανότητά τους να το πετύχουν αυτό.

Δεν άφησε ασχολίαστες όμως και τις θεωρίες συνομωσίας, αστειευόμενη με την  εμφύτευση chip στον εγκέφαλό της.

Υ.Γ. - Θα συνεχίσω να φοράω τη μάσκα μου (ή και δύο) ακόμα και αφού λάβω και τη δεύτερη δόση – ελπίζω να μη χρειάζεται εξήγηση αυτό και αν χρειάζεται πείτε το μου για να προσφέρω μερικές πηγές.

Υ.Γ. 2 – Δυστυχώς το εμβόλιο ΔΕΝ εμφύτευσε τον ιδιοφυή πατέρα μου στον εγκέφαλό μου – μακάρι το mRNA να είχε αυτήν τη δυνατότητα.