Xiaomi Mi 11: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Έρχεται σύντομα και στην Ελλάδα
09 Φεβρουαρίου 2021 11:19
Xiaomi Mi 11: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Ενάμιση μήνα μετά την παρουσίασή του στην Κίνα, το Xiaomi Mi 11 κάνει το επίσημο ντεμπούτο του για την ευρωπαϊκή αγορά, με κάποιες μικρές αλλαγές. Καταρχάς, δε θα γίνει διαθέσιμη στην Ευρώπη η έκδοση των 12GB RAM και οι μόνες διαθέσιμες θα είναι με 8GB RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου.

Επιπλέον, οι Ευρωπαίοι χρήστες θα βρουν το φορτιστή των 55W στη συσκευασία, ενώ στην Κίνα η συσκευή πωλείται χωρίς φορτιστή, με τη δυνατότητα προσφοράς ενός δωρεάν φορτιστή αν ο χρήστης το επιθυμεί.

Τέλος, το Mi 11 θα έρθει σε δύο χρώματα, Midnight Gray και Horizon Blue. Η τιμή του μοντέλου με τα 128GB αποθηκευτικού χώρου θα είναι €749 και του μοντέλου με τα 256GB θα είναι €799. Στις 26 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι προπαραγγελίες και η κυκλοφορία του Mi 11 θα ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου. Οι τιμές για την ελληνική αγορά δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, δεν αναμένεται όμως να διαφοροποιούνται πολύ από τις τιμές που ανακοινώθηκαν. Επιπλέον, οι χρήστες θα δικαιούνται εγγύηση δύο ετών καθώς και μία δωρεάν επισκευή οθόνης αν σας πέσει το τηλέφωνο μέσα στους 12 πρώτους μήνες από την αγορά του.