Οι ανακοινώσεις της G.Skill στην Computex 2015

Εισαγωγή της εταιρίας σε νέους τομείς της αγοράς
03 Ιουνίου 2015 15:53
Οι ανακοινώσεις της G.Skill στην Computex 2015

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, ιδίως για το gaming κοινό, ήταν οι ανακοινώσεις της G.Skill στην Computex 2015. Η εταιρία, η οποία έως τώρα ήταν ευρέως γνωστή για της μνήμες RAM που διέθεται, προχωρά ένα βήμα παραπάνω με την ανακοίνωση gaming περιφερειακών αλλά και τροφοδοτικών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Πιο συγκεκριμένα η εταιρία προωθεί στην αγορά την gaming σειρά περιφερικών με την ονομασία Ripjaws που περιλαμβάνει δύο πληκτρολόγια, ένα mouse, δύο headsets αλλά και συνολικά τέσσερα διαφορετικά τροφοδοτικά.

Τα πληκτρολόγια της σειράς με την ονομασία KM780 MX και KM780 RGB θα είναι μηχανικά με cherry Mx Brown ή Red πλήκτρα και θα έρχονται σε δύο εκδόσεις, η μία με crimson red φωτισμό και η άλλη με RGB. Όσον αφορά το mouse της σειράς, με την ονομασία mx780 rgb, θα περιλαμβάνει και αυτό rgb φωτισμό με τέσσερις ζώνες προγραμματισμού, ενώ θα φτάνει μέχρι τα 8200 DPI με επιτάχυνση 30g. Τα δύο headsets της G.Skill έρχονται με την ονομασία SR910 και SV710, ενώ το πρώτο υποστηρίζει 7.1 real surround sound και το δεύτερο 7.1 virtual surround sound.

Τα μικρόφωνα των headsets υποστηρίζουν τεχνολογία noise cancelation, ενώ η εταιρία έχει δημιουργήσει software με το οποίο ο χρήστης μπορεί να προσαρμόζει της ρυθμίσεις του ήχου στα μέτρα του. Ακόμη, τα τροφοδοτικά της εταιρίας  θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις  750W, 850W και 1.250W και θα είναι modular με πιστοποίηση 80 Plus Gold ή Platinum.

Εν κατακλείδι, από τις ανακοινώσεις της G.Skill δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι μνήμες RAM. Η εταιρία παρουσίασε τα νέα της DDR4 memory sticks με την ονομασία Trident Z. Τα νέα sticks θα λειτουργούν σε quad και dual channel συνδυασμούς, θα αποτελούνται από heat spreaders αλουμινίου και ο χρήστης θα μπορεί να αλλάξει το εξωτερικό τους χρώμα ώστε να ταιριάζουν με το desktop του.    

Τα νέα περιφερειακά της G.Skill που εγκαινιάζουν τη σειρά με την ονομασία Ripjaws, θα γίνουν διαθέσιμα το τρίτο τρίμηνου του 2015, όμως οι τιμές των προϊόντων δεν έχουν γίνει γνωστές ως τώρα.

Εσείς μπορείτε να δείτε τα νέα προϊόντα της G.Skill στο gallery της είδησης που ακολουθεί.

 

Tags: