Μεγαλύτερη ευελιξία στα προϊόντα της CoolerMaster

"Make it yours" το νέο motto της εταιρίας
03 Ιουνίου 2015 10:52
Μεγαλύτερη ευελιξία στα προϊόντα της CoolerMaster

Κατά τη διάρκεια της Computex 2015, η CoolerMaster κατέστησε εμφανές, μέσω των νέων της προϊόντων, πως έχει αλλάξει πλεύση όσον αφορά τον σχεδιασμό. Έτσι, όπως φαίνεται και από το νέο motto της εταιρίας "Make it yours", τα νέα της προϊόντα της θα χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη ευελιξία.

Την αρχή αναμένεται να κάνει το MasterCase, το πρώτο FreeForm κουτί που επιτρέπει στους χρήστες να το αναβαθμίσουν όταν θέλουν, αντί να το αντικαταστήσουν εξ ολοκλήρου. Πρόκειται για ένα mid tower κουτί που θα κυκλοφορήσει σε τρείς διαφορετικές εκδόσεις, την MasterCase 5, την MasterCase Pro και την MasterCase Maker 5.

Όλα τα μέρη του MasterCase μπορούν εύκολα να προστεθούν ή να αφαιρεθούν, ώστε οι χρήστες να το διαμορφώσουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Έτσι, οι χρήστες θα μπορούν να προσαρμόσουν το πλαίσιο του κουτιού, να μετακινήσουν γύρω αντικείμενα ή να προσθέσουν επιπλέον τμήματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να μετακινήσετε κατακόρυφα ή να αφαιρέσετέ εξ ολοκλήρου τα κλουβιά των δίσκων, προκειμένου να εγκαταστήσετε κάρτες γραφικών μεγαλύτερου μήκους.

Πέραν όμως του παραπάνω κουτιού, η νέα φιλοσοφία της CoolerMaster θα μεταφερθεί και στα υπόλοιπά προϊόντα της. Για παράδειγμα, στο περίπτερο της εταιρίας στην Computex υπήρχαν και μερικά prototypes περιφερειακών, όπως ένα ποντίκι που ο αισθητήρας του μπορούσε να μετακινηθεί ή ένα ζευγάρι ακουστικών που επέτρεπε την αλλαγή των speaker cones.

Tags: