Οι ανακοινώσεις της Acer στην Computex

Tablets και Chromebox
02 Ιουνίου 2015 09:27
Οι ανακοινώσεις της Acer στην Computex

Το Acer Aspire Switch 11 V είναι ένα convertible tablet 2 σε 1, με σώμα από αλουμίνιο και το νέο επεξεργαστή Core M της Intel. Η Acer υπόσχεται 8 ώρες συνεχούς χρήσης από το notebook των 11.6 ιντσών, ενώ θα έρθει και μικρότερη έκδοση των 10 ιντσών μέσα στη χρονιά.

Παρουσιάστηκαν επίσης τρία νέα Liquid Leap wearables, το Leap Active για “νέους και κοινωνικά ενεργούς καταναλωτές”, το Leap Fit για “δραστήριους και fit καταναλωτές” και το Leap Curve με “μια μοναδική καμπυλωτή οθόνη”. Το Active μετράει δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας και καταγράφει τον ύπνο, ενώ το Fit έχει ενσωματωμένο και ανιχνευτή καρδιακών παλμών. Η κυρτή οθόνη του Curve είναι 1.4 ιντσών με μεταλλικό πλαίσιο.

Το Chromebox CXI2 ενσωματώνει Intel Core i3 και Celeron επεξεργαστές, Intel HD Graphics, 16GB SSD και μέχρι 8GB DDR3 RAM, 802.11ac Wi-Fi και Gigabit Ethernet, “όλα ικανά να ανταπεξέλθουν στις πιο απαιτητικές ανάγκες του Chrome OS” σύμφωνα με την Acer.

Είδαμε ακόμα και δύο budget Android tablets, το Iconia One 8 (B1-830) και το Iconia One 7 (B1-760HD) με οκταπύρηνους MediaTek επεξεργαστές και Android 5.1 Lollipop.

Tags: