Η Apple θα κάνει μία μεγάλη ανακοίνωση σε λίγες ώρες

Και μάλλον δε θα είναι προϊόν
13 Ιανουαρίου 2021 11:21
Η Apple θα κάνει μία μεγάλη ανακοίνωση σε λίγες ώρες

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα μερικά νέα προϊόντα όπως τα AirTags και νέα iPads, ωστόσο ο Tim Cook εξέπληξε τους πάντες κάνοντας λόγο για μία “μεγάλη ανακοίνωση” σε λίγες ώρες. Μιλώντας στο CBS This Morning, ο Tim Cook σχολίασε τα γεγονότα στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Ωστόσο η παρουσιάστρια του CBS, Gayle King ξεκαθάρισε πως η συνέντευξη και η ανακοίνωση που περιμένουμε δεν αφορά κάποιο προϊόν.

Δεν είναι ένα νέο προϊόν, πρέπει να το πούμε, δεν είναι νέο προϊόν. Είναι νομίζω κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο από αυτό. Οπότε κάναμε τη συνέντευξη και την κάναμε στο Apple Store εδώ και αυτός είναι στα κεντρικά και συμφώνησε να απαντήσει και σε άλλες ερωτήσεις.

Η King θέλησε έτσι να ενημερώσει τους θεατές πως η συνέντευξη αφορά μία νέα πρωτοβουλία της Apple και όχι τα γεγονότα του Καπιτωλίου. Πολλοί εικάζουν πως πρόκειται για μία ανακοίνωση σχετικά με το Apple Car, ή κάποια νέα πρωτοβουλία σχετικά με το περιβάλλον, ή ακόμα και κάτι που να έχει σχέση με την ιδιωτικότητα. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: