Νέα προϊόντα από την HyperX για PC και κονσόλες

Πληκτρολόγια, ακουστικά, ποντίκια
12 Ιανουαρίου 2021 12:19
Νέα προϊόντα από την HyperX για PC και κονσόλες

Στα πλαίσια της CES 2021, η HyperX αποκάλυψε νέα προϊόντα για PC και κονσόλες. Αρχικά έχουμε το HyperX Alloy Origins 60 Mechanical Gaming Keyboard, ένα ultra-compact πληκτρολόγιο σε from factor 60% για όσους έχουν περιορισμένο χώρο στο γραφείο ή θέλουν περισσότερο χώρο για τις κινήσεις του ποντικιού. Διαθέτει red mechanical switches και 61 συνολικά πλήκτρα αντί για 104. Τα function keys υπάρχουν μόνο μέσω του FN πλήκτρου. Αναμένεται το Φεβρουάριο σε προτεινόμενη τιμή λιανικής $100.

Έπειτα έχουμε το HyperX ChargePlay Duo Controller Charging Station for Xbox, μία βάση φόρτισης για δύο Xbox χειριστήρια, συμβατή τόσο με τα χειριστήρια του Xbox One αλλά και του Xbox Series X/S. Έρχεται με δύο packs επαναφορτιζόμενων μπαταριών 1.400mAh το Φεβρουάριο, έναντι $40.

Η HyperX επεκτείνει επίσης τη διαθεσιμότητα τριών ακόμα προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο. Του Pulsfire Haste ποντικιού στην τιμή των $50, του Cloud II Wireless Gaming Headset των $150 και του Cloud Revolver Gaming Headset + 7.1 των $150.