Επίσημο το OnePlus Band με μπαταρία 14 ημερών (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)  

Και έγχρωμη οθόνη

Επίσημο το OnePlus Band με μπαταρία 14 ημερών (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η OnePlus μπαίνει στην αγορά των fitness bands με το νέο OnePlus Band που παρουσίασε στα πλαίσια της CES 2021. Το OnePlus Band έρχεται με AMOLED οθόνη αφής 1.1 ιντσών με ανάλυση 126x294 pixels. Υπάρχουν 37 διαφορετικά watch faces για να διαλέξει ο χρήστης και το συνολικό βάρος με τον tracker και το λουράκι φτάνει τα 22.6 γραμμάρια. Τα λουράκια σιλικόνης προσφέρονται σε τρία χρώματα, Black, Navy και Tangerine Gray, με το πρώτο να προσφέρεται στη συσκευασία, ενώ τα άλλα δύο θα πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά.

Διαθέτει πιστοποίηση IP68 και 5ATM, διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών, διαρκή παρακολούθηση του κορεσμού οξυγόνου (SpO2), ανίχνευση και καταγραφή ύπνου, 12 διαφορετικές ρυθμίσεις ασκήσεων και μία επιλογή Free Training για καταγραφή σε περίπτωση που η άσκηση δε συμπεριλαμβάνεται στη λίστα.

Τέλος, διαθέτει Bluetooth 5.0 για σύνδεση με το κινητό και μπαταρία 100mAh η οποία διαρκεί έως και δύο εβδομάδες. Στην Ινδία κοστίζει 2.799 ρουπίες (€31) και βρίσκεται σε προσφορά στις 2.499 ρουπίες (€28). Κάθε ξεχωριστό λουράκι κοστίζει 399 ρουπίες (€4.5). Τιμή και διαθεσιμότητα για την Ευρώπη και ειδικότερα για την Ελλάδα δεν έχει ανακοινωθεί.