Η OnePlus θέλει να έχει τις καλύτερες κάμερες στα κινητά

Έρχονται τεράστιες επενδύσεις σε αυτόν τον τομέα
09 Ιανουαρίου 2021 10:24
Η OnePlus θέλει να έχει τις καλύτερες κάμερες στα κινητά

Αν υπάρχει ένα αγκάθι στις επιδόσεις των OnePlus ναυαρχίδων, αυτό είναι η κάμερα. Σίγουρα η εταιρία έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου - ειδικότερα μέσα στο 2020 - , υπολείπεται όμως ακόμα των μεγάλων ναυαρχίδων συνολικά. Ο Pete Lau, συνιδρυτής και CEO της εταιρίας, θέλει να το αλλάξει αυτό και να κάνει την OnePlus νούμερο ένα στον τομέα των καμερών. Για αυτό το σκοπό, το 2021 η OnePlus θα στρέψει όλο της το κομμάτι Έρευνας και Ανάπτυξης στις κάμερες. Η δήλωση του Pete Lau έγινε στο Weibo.

Φέτος θα επενδύσουμε τεράστιους πόρους σε κάμερες και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε η νούμερο ένα εταιρία στις κάμερες κινητών στον κόσμο.

Η δήλωση αυτή ενισχύει πρόσφατες φήμες πως η OnePlus συνεργάζεται με την Leica για να φέρει νέες τεχνολογίες στην OnePlus 9 σειρά. Αναμένουμε τρία μοντέλα, το OnePlus 9, το OnePlus 9 Pro και το OnePlus 9E. Το Pro φημολογείται πως θα έρθει με διπλό φακό 48MP και αισθητήρα Sony IMX689. Στο πρώτο τρίμηνο του έτους, μαζί με τα OnePlus 9, αναμένεται να παρουσιαστεί και το πρώτο smartwatch της εταιρίας.