Η Apple ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των αναδιπλούμενων τηλεφώνων

Δύο πρωτότυπα πέρασαν τα τεστ αντοχής
04 Ιανουαρίου 2021 10:06
Η Apple ετοιμάζεται να μπει στην αγορά των αναδιπλούμενων τηλεφώνων

Το 2019 ήταν η χρονιά που τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα έφτασαν στην αγορά, κινώντας το ενδιαφέρον του κόσμου. Το 2020 δεν εξελίχθηκε όπως ανέμεναν οι περισσότεροι και είδαμε απλά βελτιώσεις των προηγούμενων μοντέλων. Φέτος ίσως να έχουμε κάποια εξέλιξη στην αποδοχή τους από τους καταναλωτές, ειδικά αν οι τιμές καταφέρουν να πέσουν. Σε κάθε περίπτωση, η Apple θεωρεί πως υπάρχει μέλλον σε αυτές τις συσκευές, αφού αναπτύσσει και η ίδια μία τέτοια.

Όπως αναφέρει το Economic Daily News, δύο πρωτότυπες συσκευές της Apple πέρασαν τα εσωτερικά τεστ αντοχής της εταιρίας. Αυτό σημαίνει πως πληρούν πλέον τα κριτήρια της Apple για την ποιότητα της συσκευής. Το πρώτο λέγεται πως είναι ένα μοντέλο με διπλή οθόνη, ίσως το ίδιο που αποκάλυψε ο Jon Prosser τον Ιούνιο.

Το δεύτερο πρωτότυπο μοιάζει περισσότερο στο Galaxy Z Flip και μάλλον θα ενσωματώσει την ευέλικτη OLED οθόνη της Samsung. Να σημειώσουμε πως τα πρωτότυπα δεν είναι ολοκληρωμένες συσκευές. Έχουν ελάχιστα στο εσωτερικό τους και ο σκοπός των δοκιμών είναι να διαπιστωθεί η αντοχή των μεντεσέδων και η συνολική ποιότητα της συσκευής. Μόνο ένα από τα δύο πρωτότυπα θα επιλεχθεί τελικά για περαιτέρω ανάπτυξη.