Οι στρατιώτες της Space Force των ΗΠΑ θα αποκαλούνται Guardians

Οι developers του Destiny αντιδρούν
19 Δεκεμβρίου 2020 10:25
Οι στρατιώτες της Space Force των ΗΠΑ θα αποκαλούνται Guardians

Η Space Force των ΗΠΑ, έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο από τη δημιουργία της ως μέλος των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, ανακοίνωσε πως το προσωπικό της πλέον θα αποκαλείται Guardians.

Σήμερα, μετά από μία διαδικασία ενός έτους η οποία παρήγαγε εκατοντάδες προτάσεις και έρευνα από τους επαγγελματίες του διαστήματος και το ευρύ κοινό, μπορούμε επιτέλους να μοιραστούμε μαζί σας το όνομα με το οποίο θα γίνουν γνωστοί: Guardians. Η ευκαιρία να ονομάσουμε μία δύναμη είναι τεράστια ευθύνη. Οι Guardians είναι ένα όνομα με μεγάλη ιστορία στις διαστημικές επιχειρήσεις, από την εποχή του αρχικού ρητού της Air Force Space Command το 1983, “Guardians of the High Frontier”. Το όνομα Guardians συνδέει την περήφανη κληρονομιά μας και την κουλτούρα μας με τη σημαντική αποστολή που εκτελούμε 24/7, την προστασία των ανθρώπων και των συμφερόντων των ΗΠΑ και των συμμάχων τους.

Η ανακοίνωση προκάλεσε μία πληθώρα αντιδράσεων, με αυτές από την gaming κοινότητα να ξεχωρίζουν. Στο σύμπαν του παιχνιδιού Destiny, οι χαρακτήρες των παικτών αποκαλούνται Guardians και υπερασπίζονται τη Γη και την ανθρωπότητα από εξωγήινες δυνάμεις. Ο CEO της Bungie, Pete Parsons, σοκαρίστηκε από την ανακοίνωση, όπως και πολλοί εργαζόμενοι.