Galaxy S21 Ultra: Το πρώτο benchmark με Exynos και οι συγκρίσεις με Snapdragon

Επιβεβαιώνει η Samsung πως θα υποστηρίζει S Pen
16 Δεκεμβρίου 2020 09:42
Galaxy S21 Ultra: Το πρώτο benchmark με Exynos και οι συγκρίσεις με Snapdragon

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την αποκάλυψη των Galaxy S21 της Samsung και οι διαρροές μάς έχουν δώσει ήδη μία καλή εικόνα για το τι να περιμένουμε. Έχουμε δει ακόμα και τις επιδόσεις των συσκευών σε benchmarks, αλλά αυτή τη φορά εμφανίστηκε και benchmark για την Exynos έκδοση, αυτή δηλαδή που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και στο μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου.

Το Galaxy S21 Ultra λοιπόν “έτρεξε” το Geekbench 5 με τον Exynos 2100, όπου είδαμε 1.006 πόντους στη μονοπύρηνη διεργασία και 3.059 πόντους στην πολυπύρηνη. Ο χρονισμός της CPU είναι στα 2.21GHz, διαθέτει 12GB RAM και έρχεται με Android 11.

Προηγούμενα benchmarks με Snapdragon 888 κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα. Ένα leak είχε δείξει 1.075 και 2.916 σκορ, ενώ άλλο είχε δείξει 1.115 και 3.326 βαθμούς. Φυσικά μιλάμε για πρωτότυπες συσκευές και όχι τηλέφωνα παραγωγής, οπότε οι τελικές αποδόσεις ίσως να διαφέρουν όταν φτάσει η στιγμή της κυκλοφορίας.

Ωστόσο έχουμε και μερικές επιβεβαιωμένες πληροφορίες από την  Samsung. Ο επικεφαλής του mobile τμήματος της Samsung, TM Roh, επιβεβαίωσε επίσημα πως τα Galaxy S21 έρχονται τον Ιανουάριο και θα υποστηρίζουν S Pen.

Δώσαμε βάση στα αγαπημένα χαρακτηριστικά του κόσμου για την εμπειρία του Galaxy Note και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσθέσουμε μερικά από τα πιο αγαπημένα χαρακτηριστικά σε άλλες συσκευές μας. Ευχαριστούμε όλους όσους μας υποστήριξαν στο 2020. Ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα τον Ιανουάριο!