Αποκαλύφθηκε η κάμερα του Galaxy S21 Ultra (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μαζί με νέες απεικονίσεις όλης της σειράς
08 Δεκεμβρίου 2020 09:52
Αποκαλύφθηκε η κάμερα του Galaxy S21 Ultra (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο γνωστός leaker Ice Universe έκανε ακόμα μία αποκάλυψη για το Galaxy S21 Ultra. Αυτή τη φορά αποκάλυψε τα πλήρη χαρακτηριστικά των καμερών του, τα οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως μία μικρή μόνο αναβάθμιση του Galaxy S20 Ultra.

Σύμφωνα με το leak λοιπόν, το Galaxy S21 Ultra θα έρθει με τετραπλή κάμερα τη στιγμή που Galaxy S21 και S21+ θα έχουν τριπλή. Αναλυτικά, έχουμε τον κύριο αισθητήρα των 108MP, ISOCELL HM3 τεχνολογίας με 0.8μm και Super PD autofocus. Ο HM3 θα έχει 12% καλύτερη απορρόφηση φωτός σε σχέση με τον HM1. Η ανάλυσή του είναι αρκετή για οπτικό zoom 3x.

Θα έχουμε επίσης 10MP telephoto κάμερα με 3x οπτικό zoom (ISOCELL Fast 3J1) με 1.22μm και Dual Pixel autofocus. Η κάμερα τύπου περισκοπίου θα είναι 10MP, ίδιου τύπου με τον telephoto και θα προσφέρει 10x οπτικό zoom. Υπάρχει βέβαια και η 12MP ultra-wide κάμερα (IMX563) με 1.4μm, η οποία θα είναι και ο μόνος Sony αισθητήρας στο τηλέφωνο. Τέλος, καταργείται ο ToF αισθητήρας του S20 Ulra και εδώ η Samsung θα προτιμήσει το Laser autofocus του Note 20 Ultra. Η selfie κάμερα θα είναι 40MP.

Πέρα από τα χαρακτηριστικά της κάμερας όμως, αποκαλύφθηκαν και νέα renders όλης της σειράς Galaxy S21 από το LetsGoDigital. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις απεικονίσεις, με το κάθε μοντέλο να αναγράφεται στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.

Ο Ice Universe πρόσφερε και ένα συγκριτικό του μεγέθους των τριών τηλεφώνων της Samsung μεταξύ τους, παραθέτοντας προστατευτικά τζαμάκια δίπλα-δίπλα.