TikTok: Το πιο viral video της χρονιάς ήταν της Bella Poarch

Ένας αναλυτικός απολογισμός της χρονιάς
03 Δεκεμβρίου 2020 12:53
TikTok: Το πιο viral video της χρονιάς ήταν της Bella Poarch

Κλείνοντας τη χρονιά, το TikTok έκανε έναν απολογισμό και ανακοίνωσε τα πιο viral videos του καθώς και τα τραγούδια που αναπαράχθηκαν περισσότερο στην πλατφόρμα του. Στην πρώτη θέση βρίσκεται λοιπόν η Bella Poarch για το video “M to the B”, ενώ στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρίσκουμε τους επίσημους λογαριασμούς του NBA και του Will Smith.

@bellapoarch

To the 🐝 🐝 🐝  #fyp

♬ M to the B - Millie B

Στα πιο viral hashtags κυριαρχεί το #YouHaveTo ενώ κορυφαία δημιουργός για φέτος είναι η Charli D’Amelio η οποία πρόσφατα ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια followers.

@charlidamelio

dc @ohbukster

♬ Whole Lotta Choppas - Sada Baby

Από αυτούς που άφησαν το στίγμα τους συμβάλλοντας στη θετική αλλαγή καταστάσεων ξεχωρίζει η drleslie η οποία προσφέρει πληροφορίες υγείας, ενώ στη λίστα των κορυφαίων celebrities κυριαρχεί ο Jason Derulo. To κορυφαίο μουσικό κομμάτι της χρονιάς ήταν το Savage Love.

@jasonderulo

I can’t stop watching this   @justmaiko

♬ Savage Love (Laxed - Siren Beat) - Jawsh 685 & Jason Derulo

Στις κορυφαίες συνταγές βρίσκεται το Pancake Cereal και στις συμβουλές στυλ και ομορφιάς κυριαρχούν τα videos με πολλαπλές εναλλαγές ρούχων.

Από τα εργαλεία του TikTok που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο, είναι το Green Screen με το οποίο οι δημιουργοί μπορούσαν να έχουν το background που επιθυμούσαν.

@flossybaby

me doing anything car related without my dad 😔 #cars #girls

♬ original sound - jay