Η Apple εντάσσεται στην Next G Alliance για την ανάπτυξη του 6G

Για την επικράτηση των ΗΠΑ στις τεχνολογίες επόμενης γενιάς
15 Νοεμβρίου 2020 11:27
Η Apple εντάσσεται στην Next G Alliance για την ανάπτυξη του 6G

Σημαντικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει η Apple στις επόμενης γενιάς mobile τεχνολογίες καθώς εντάχθηκε στη Next G Alliance, μία συμμαχία εταιριών με σκοπό την επικράτηση αμερικανικών εταιριών στις mobile τεχνολογίες του 6G μέσα στην επόμενη δεκαετία. Τα νέα μέλη της συμμαχίας είναι οι Google, Hewlett Packard, Charter, Cisco, Intel, LG Electronics, Keysight Technologies, Manevir, MITRE, VMware και πλέον η Apple.

Τα ιδρυτικά μέλη μας αντιπροσωπεύουν κορυφαίους μετόχους της βιομηχανίας που οδηγούν τις καινοτομίες στο mobile οικοσύστημα. Ως μέλη της Next G Alliance, θα επιδείξουν τη δέσμευσή τους για να αναπτύξουν την ηγετική φύση της Βορειοαμερικανικής mobile τεχνολογίας στο μέλλον. – Susan Miller, Πρόεδρος και CEO της ATIS

Πρωταρχικός στόχος της Next G Alliance είναι η επικράτηση της βορειοαμερικανικής τεχνολογίας στην εξέλιξη του 5G και στην ανάπτυξη του 6G, περιλαμβάνοντας ολόκληρο των κύκλο ζωής της τεχνολογίας, από την έρευνα και ανάπτυξη μέχρι την κατασκευή, πιστοποίηση και προετοιμασία της αγοράς.

Τα 11 νέα μέλη προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα που περιλαμβάνουν τις Facebook, Microsoft, Samsung, Nokia, Qualcomm, Ericsson, AT&T, Bell Canada, T-Mobile, Verizon, Ciena, InterDigital, JMA Wireless, TELUS, Telnyx, και UScellular.