Αυτό είναι το νέο DJI Mini 2 (ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Με 4K video και διπλάσια εμβέλεια
05 Νοεμβρίου 2020 10:06
Αυτό είναι το νέο DJI Mini 2 (ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Το DJI Mini 2 είναι γεγονός και είναι το νέο μικρότερο drone της εταιρίας. Το νέο drone μοιάζει πολύ στον προκάτοχό του, ενώ ζυγίζει και αυτό 249 γραμμάρια. Οι ομοιότητες όμως σταματούν εκεί, καθώς το Mini 2 έχει αρκετά βελτιωμένα χαρακτηριστικά, ενώ έχει αφαιρέσει και το "Mavic" από την ονομασία.

Καταρχάς λέει αντίο στο Wi-Fi και η σύνδεσή του γίνεται πλέον αποκλειστικά από το OcuSync 2, μία ασύρματη συνδεσιμότητα που επιτρέπει την αύξηση της εμβέλειας έως και 2.5 φορές σε σχέση με το Wi-Fi φτάνοντας τα 10 χιλιόμετρα σε εκπομπή video, ενώ η σύνδεση είναι και πολύ πιο σταθερή.

Οι δυνατότητες πτήσης είναι και αυτές βελτιωμένες, αφού οι κινητήρες του προσφέρουν ταχύτερη επιτάχυνση, μία τελική ταχύτητα που πιάνει τα 57.6 χλμ/ώρα, ενώ η διάρκεια πτήσης διαρκεί 31 λεπτά. Είναι πολύ πιο ανθεκτικό στους ανέμους πλέον, προσφέροντας αντίσταση επιπέδου 5 ή αλλιώς αντέχει σε ανέμους έως και 38 χλμ/ώρα.

Στον τομέα της κάμερας τώρα, διαθέτει δυνατότητα καταγραφής 4K video στα 30fps με 100Mbps bitrate ή 1080p στα 60fps, ενώ δίνει πλέον τη δυνατότητα καταγραφής RAW φωτογραφιών. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα 4x zoom, με το 2x zoom να μη χάνει σε ποιότητα.

Το controller είναι το ίδιο με αυτό του Mavic Air 2, ενώ στο software προσφέρει τις ίδιες επιλογές Quickshot. Έχει όμως νέα χαρακτηριστικά όπως το QuickTransfer, το Trimmed Download το Enhanced Photo και άλλα.

Το DJI Mini 2 είναι ήδη διαθέσιμο στο website της εταιρίας έναντι €469, ενώ το Fly More Combo θα σας στοιχίσει €619.

Tags: