Το Razer Seiren Mini φέρνει επαγγελματικού επιπέδου ήχο στις τηλεδιασκέψεις σας (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις με $50
11 Οκτωβρίου 2020 10:53
Το Razer Seiren Mini φέρνει επαγγελματικού επιπέδου ήχο στις τηλεδιασκέψεις σας (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη νέα πραγματικότητα που έχει επιβάλλει η πανδημία, ένα καλό μικρόφωνο δεν είναι πλέον απαραίτητο μόνο στους game streamers. Άνθρωποι που εργάζονται ή εκπαιδεύονται από το σπίτι αναζητούν ποιοτικές λύσεις τόσο στον ήχο όσο και στην εικόνα. Στον πρώτο τομέα η Razer έρχεται να παρουσιάσει το Seiren Mini, ένα μικρόφωνο που υπόσχεται επιδόσεις studio σε μία compact μορφή με ύψος μόλις 16.2 εκατοστών, ενώ ελκυστική είναι και η τιμή του η οποία διαμορφώνεται στα $50.

Το Seiren Mini μπορεί να μην έχει όλες τις δυνατότητες των υπόλοιπων Seiren, αλλά ενσωματώνει την supercardioid λήψη ήχου για τη μέγιστη μείωση του περιβάλλοντα θορύβου, ενώ μία κάψουλα συμπίεσης 14mm παράγει καθαρό και ακριβή ήχο.

Το μικρόφωνο έρχεται με ανθεκτικό stand που μπορεί να πάρει κλίση, ενώ μπορεί να αποσπαστεί και να προσαρμοστεί σε arm ή σε οποιοδήποτε stand των 5/8 ιντσών. Διαθέτει επίσης μηχανισμό ακύρωσης των δονήσεων σε περίπτωση που το χτυπήσετε κατά λάθος, προστατεύοντας τα αυτιά των ακροατών σας από ατυχήματα.

Είναι ήδη διαθέσιμο σε Classic Black, Quartz Pink και Mercury White. Δεν απευθύνεται σε επαγγελματίες streamers αλλά σε αυτούς που θέλουν μία αναβάθμιση από το headset μικρόφωνό τους ή το μικρόφωνο του laptop τους.